Kint jo a hangulat nalunk a minosites miatt - ami szerintem nem oszt vagy szoroz - kevesbe ilyenkor szokott kicsit csorogni napos rsi jo oras meg alacsony szoval mehetne fel
34330-tól 34720-ig mindössze 1,13 százalék. Az szinte semmi, tehát a valaki úgy érzi biztonságosnak, hogy kivárja, jól teszi! Valamiből látni kell, hogy fordul a lokális mikró trend! :)
Tök fasza, gratulálok! A lényeg mindíg a portfólió végeredménye. A kockázatvállalás önmagában akkor jó, ha tudod kezelni. Úgy látom, te tudod. Én idén eur/huf al buktam egy kicsit nagyobbat, illetve a richterem szar (de az kicsi pakk, nem realizált bukó) a többi jó. Nem lesz 80 %-om szerintem, mert nem fogok zárni idén jó pár pozit.
a proitom trump vitte el..... ha nem lett volna egész jó és lenne ez, így csak kis profitom van pár %. Szerintem trump egy 10esbe fájt..... ami visszajött azóta , de mint írtam lehetne jobb.
Ja igen azok pocsékak voltak. Ez van ha az ember abba kezd amiben nem is hisz igazán meg nem is ért. De pl az egyik ezek közül az volt amikor Trump vámnál zuhant minden én meg akkor nyitottam amikor napon belül visszahúzták -10%-ról pozitívba. Az ott olyan volt mint amikor kezdő uszó nekivág a Balaton átúszásnak :).
Lehet én foglamaztam rosszul vagy nem hangsúlyoztam ki eléggé. Szóval mégegyszer. 21 long certiből 13-ban nagy nyerővel száltam ki. 5-nél kb nullszaldó és csak 3 volt veszteséges ( 2 kiütve ). Ez tekintve a kockázatot amit vállaltam nagyon is jó arány. 21-ből 3 bukó csak. Ebből 1 Trump nagy tarifázásánál 1 meg a Varga bejelentéskor. Csak a TL97-en több volt a nyerőm mint a 3 bukó TL önmagában. De fedezte volna a 3 bukó short összegét is. Oké ez volt a legjövedelmezőbb (eddig) belőlük az is igaz. A TL 108-ból még 4500 darab nincs realizálva. Ha most zárnám akkor az lenne összesen a legjövedelmezőbb. A stratégiámban csak 1-et bántam meg. Minden egyes short pozíciómat amit felvettem. Még a kiütéseket se bántam az bele volt kalkulálva és ahogy írtam a várttól kevesebb is volt igazából. De összeségében így is messze 2024 és 2025 a leges legjobb éveim még %-ban is nem hogy összegben. TBSZ 2023-asom pl idén 130%-on áll. Nyitás óta meg kicsivel 500% felett. Mindent egybevetve pedig 86%-on állok idénre. És persze ez a rendkívül pozitív környezet hatása nem egyéni érdem én tudom. De ezt kell kihasználni amikor van.
Musk szerintem hülye. Azért, mert kína már látja, hogy olcsó, lótifuti fapados elektromos kisautó kell a népnek, és abban van a lóvé, nem pedig a 3 tonnás idióta fingkihajtós egérmozis szarokban 600 lóerővel....és bízom benne, hogy a zemberek is rájönnek....
OTP részvényesek ide!