29820 jól gondoltam tegnap védték a 3e- nehogy elszabaduljon, most meg eljátsszák a holnapi értékelést. Nem lesz semmi módosítás voltam egyszer egy pódium beszélgetésen ott az egyik minősítő vezér azt mondta a választások előtt félévvel nem nyúlnak be, utána viszont bekeményítetnek ha nincs változás
Csak halkan jegyzem meg, hogy középtávon továbbra is short van érvényben. Mivel az előző 3 hét gyertyáit sajnos visszatolták az utolsó eső impulzív gyertyába, ezért csak akkor mondanám hogy fordultunk, ha látunk egy olyan hetet, hogy 30360 felett zárunk. Amíg ez nem következik be, addig ami a gyertyán belül történik az csak zaj, és lényegében mindegy, hogy 29-nél vagy 30-nál vagyunk. Egyelőre annyi látszik, hogy lefelé próbálkozott 4 héten keresztül, majd onnan jött egy felpatt. Viszont van még itt egy csökkenő trendvonalunk is, amit szintén le kell küzdenie. Nehezen tudom elképzelni, hogy innen csak emelkedni fogunk most, a forgalom sem erősíti meg az irányt. Viszont ami jó hír, hogy a napos bollinger kezd fordulni, igy ez inkább felfelé mutató jel és 29 környékére tehető az alj. Találkozni kellene a bolli középpel, aztán ott majd eldől, hogy az megtartja-e és tényleg fordultunk-e. Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy 29 környékén fogunk maszatolni, amíg végül kioldalazza a csökkenő csatornát és utána mehetünk fel. Ez persze csak a pozitív forgatókönyv arra az esetre, ha holnap nem jön leminősítés és marad a jó nemzetközi hangulat is.
Folytatódik a 29900 körüli nyűglődés? Menni kéne már tovább, felfelé. Miközben dax ath a semmire, német gazdaság rottyon. Fura ez az egész. Amcsiról ne is beszéljünk, az égbe megy minden is. Akkor legalább itt is indulhatna a raketta... :)
tegnap tegnap előtt húzták ezerrel, kint nyugi van se fel se le...... erre indi -2.5% ? minősítés lesz értem , de az valószínű marad..... kvázi semmi nem indokolja a -2.5% ot. Pánik sehol, nincs új háború, semmi.....
OTP részvényesek ide!