4 órás charton egy pillanatfelvétel, szerintem elég jól néz ki. Pótolni kellene az elmúlt időszak pangását. Ha nem tudott esni, akkor inkább elindult felfelé?! :) https://ibb.co/Tf1XCnd
Pont akkor mutat MACD vételi jelet, pont akkor kerül a bollinger középre, pont akkor kezdi el tolni a 4h-t, amikor jön a hír, amikorra be van hangolva. Kezdődik a színházi műsor, csak végig kell ülni,amíg úgy tűnik, hogy nincs balhé:D.
MACD már rég vételi jelzést adott. 28600 VIP beszálló volt, így utólag IS kijelenthető. (Nem tévedtek). Emelkedő aljakkal oldalazott a napos bollinger közép fele. Mondjuk elnézve az előző emelkedést, elég szutykolós volt a 28300 előtti egymenet (27000-28300: több hét), még nem írnám le. 28300-30700 megvolt 6 nap alatt, amikor átvitte az előző csúcsot. Nagyon kimaxolták a leengedést a 28400-al.
Szeptember 29-én írtam, hogy azért volt akkoriban alacsony az otp mert eladogatták és a kapott erős forintot még jó árfolyamon át is váltották euróra, vagy dollárra. Amint látható most éppen a fordítottját játsszák. Ahogy gyengül most a forint szabadulnak tőle és otp-t vesznek - felhajtva az árfolyamát. Úgy tűnik ez az elmélet megállja a helyét . Figyelni kell, hogy legközelebb is működik-e ez az oda vissza játék.📉🚀📈💣📉🚀📈💣📉
OTP részvényesek ide!