Szerintem aki nem tudja helyesen leírni hogy "egyett értek" annak egy szavát sem veszem komolyan. Észrevehetnéd már hogy senki nem kíváncsi rád. De még egy utolsó próba hogy bizonyíts, kb.középen van az árfolyam. Az OTP árfolyama 15k lesz előbb vagy 25k?
Simán igazad lehet, de jelenleg még nem tudjuk ki volt az az őrangyal, aki ma megfogta az esését és mi a célja. Neked 25-27 ezernél is olcsó volt. Másnak úgy tűnik kevésbé.
A mondatod első felét nem tudom honnan vetted a másodikkal viszont egyett értek... de ez h kik kikkel tudnak gondolatokat megosztani itt pofára megy... Amikor ide jöttem én nem hergeltem senkit csak ugy belém ált mindenki kb aki szokott mert megjelentem bár igazad lehet hogy már a megjelenésem is hergeli a népet nem kel semmit mondanom viszont ezzel meg nem tudok mit kezdeni, az hogy ez a sznob társoság nem tud magán és a longon kivül mást elfogadni nem az én hibám... Oktatni meg nem oktatok semmit már segiteni se segitek senkinek itt ha van idöm néha bejövök pötyögni mikor azt érzékelem hogy ütközik a vélemány ennyi...
A teljes magyar tozsde iszonyat olcso volt 1 hete. Ami az elmult napokban lezajlott, az tortenelmi perspektivaban is kiemelkedo buy lehetoseg. Annyi, hogy idoben itt most nem 6-12, hanem 18-24 honap is lehet, mire ujra teljesen magunk mogott tudjuk ami tortent, kulonosen, ha jon egy recesszio. Aki evekben gondolkodik, az most nyugodt es csepegtetve vasarol.
Ezek szerint egy kis pénzből induló mostmár milliárdos tőzsdéző, minden le és fel menetet kijátszó, helyesírást nem ismerő, nagyon gazdag ember hergeli, okosítja a buta szegény, fórumon kulturáltan gondolataikat megosztó embereket. Mi itt megosztjuk a gondolatainkat, várakozásainkat, meglátásainkat. Szerintem egy fórum ezért van nem másért..😒
macibear régen írtál! Mi a véleményed a kialakult helyzetről? Mindig nagyon szerettem olvasni a meglátásaidat. Hiányoznak a gondolataid erről a fórumról! :) Vakon tapogatózunk, jól jönne egy hályogkovács! :)))))
Van még esély arra, hogy ismét oda kerül. A vámhaború még csak most éleződik.Úgy érzem a mai nap egy kis nyugtató voltaz OTP részéről, látva a többi bank részvény és egyéb részvények mai állását. Tudom, hogy minden esemény más, lehet rosszul állok hozzá, de pl a Deutsche bank a covid és a háború kitörése idején közel 50 és 40 százalékot esett, míg az OTP kb 45 - 50 %-ot. Most a DBK kb 25 %-nál tart, míg az OTP kb 23 %-nál. Oké hogy ez nem covid és háború, de azért a vámháború sem lesz egyszerű esemény 😬 Úgy gondolom hogy egy (leszúrás nélküli) 10 százalékos esés még benne van, illetve lehet. 😬
Ezek ilyenek otthon nem szeretik őket! USA megy a quantum +12% a jövőt a holnapot mutatja a Btc és vastag pluszban szóval lemaradnak! De az opimus konzul set ralikat sem adtak sosem … Azt nem mondom h innen 2 évig mindig long de szeretném!
Na igen, reggel 09:04:47-kor indult a kereskedes es egeszen 09:10:04-ig, kemeny 6 percig lehetett venni 20ezer alatt 😃 Vegulis igazad van, mert lehett venni reszvenyt, bar certit mar nem, mert a certi kereskedes 9:20 korul indult, akkor mar 20 felett volt 🙂
Én magyar piacot is csak bottal szoktam egyébként piszkálni... igaz hogy itt kezdtem a pálya futásom de hamar rájöttem ojtépénél ezerszer izgalmasabb és érdekesebb dolgok várnak rám a tőzsdén
OTP részvényesek ide!