ha elégedett vagy azzal, amit a számládon látsz, akkor nem kell bizonyítanod semmit, senkinek (persze ha nem vagy elégedett, akkor sem kell bizonyítanod semmit, senkinek)
a tavalyi év legnagyobb tőkeveszteségem a nyaralásom alatt volt - nyaralás alatt nem tőzsdézem, hanem nyaralok - most néztem meg a nyilvántartásomat és a teljes tőkém több mint 20%-át elvesztettem egy hét alatt (nem realizált árfolyam veszteség, meg likvidált certi)
szerintem a valóság az, hogy mindenki szokott bukni - érdemes szembe nézni a dologgal, hisz emberek vagyunk - kapzsik és sokszor félünk is
ez a tőzsde - itt mindenki ügyes, aki nem megy tönkre - a stresszt kell kerülni, mert az ártalmas és nem jó tanácsadó - fontos, hogy a személyiségednek megfelelő pozikat vegyél fel és akkor nyugodtan alszol
Ma? Erős kezdés? Aztán indul fel? Holnap jön az eredmény, gondolom megint jobb lesz a vártnál, ha igy lesz irány a 26! Ez a terv. Reméljük Trumpi is elmegy golfozni Floridába, pihenni egy kicsit.
levontam és újra megvenném a 102-est - a falig szoktam elmenni minden dologban, és általában át is megyek rajta, vagy kikerülöm, vagy átugrom, vagy átbújok alatta, vagy odébb teszem/lebontom
Bassus, majdnem beírtam hogy ... néztem is hogy hogy adták el ilyen jó áron. 500 volt eddig a korlát, de tényleg a 102-nél már 1.000 volt a korlát ... na így már opás, a 874 ... volt is vagy 20 perc még eltudta adni és utána még vagy 20 percig nem volt árjegyzés a többiben se gondolom azokat is öntötték ... https://www.erstemarket.hu/termek/116536/EBOTPTL102
Sajnos kénytelenek leszünk hozzászokni, mert most 4 évig ez lesz. Lehet, hogy ezután komolyabb eredményt érünk el a tőzsdén pusztán azzal, ha Trump nyilatkozatait olvassuk, mint bármilyen TA-val. :D
OTP részvényesek ide!