Short certivel is pont ugyanugy tudna keresni. Ha volna erdeklodes iranta lenne meg 2-3 short certi. De jelenleg nincs. Egyik se sold out. Mig a long certikbol az elso 6 igen. A 25 meg kicsit csaloka mert kb a legregebbi 10 bol kb nincs sose forgalom egyszeruen itt maradt emleknek a par ezres OTP idokbol. . Lehetne 10 masik short certi is fentebb attol meg nem lenne benne ugyanannyi mint a long certikbe.
A te celarad mi ? Egy valaki celarat tudom pomperj . Szerintem 13 ra varja 1valaki meg 9 re? Hmmm teljesen jogos ezermilliardos profitra esest varni :D
Kilépünk? Jó de merre? (Kimaradt: Ez és az előző szavazás február utolsó kereskedési hetére szól a pénteki zárásig) HA! Elhagyjuk a zászlót és abba vissza NEM térünk: 25 100 Fölé nézünk: fel 24 200 Alá nézünk: le
Jó akkor szavazzunk! (Aki szeretne) :) Zászló harmadik felvonás! Zászló lobog tovább a 3. héten is. Maradunk 24 200 és 25 100 között: fel Kilépünk a zászló lobogójából s elhagyjuk a 24 200 -25 100 as zónát: le
Sziasztok, kérhetek egy kis segítséget kezdőként? Az Investing.com-on nagyon eltérő az ajánlás 5-15-30 perces, napos és hetes időtávokon. Ez mit jelent valójában? köszönettel, bad. https://www.investing.com/equities/ot-bank-nyrt-technical
Sziasztok, Jó régen nem írtam már, de most pótolom. Úgy gondolnám, hogy érik egy kis korrekció már, az iszonyatos száguldás után. Nem "Farkast" akarok kiálltani, csak némiképp a jövőbeni emelkedéshez illeni egy kis korrekció. Aki esetleg "paraszt" shortban gondolkozik, némi támpont a mellékelt charton látható. Mesét nem írok hozzá, hiszen mindenki tud már régen mindent... Mindenkinek jó kereskedést kívánok. https://invst.ly/193ccx
Trump most a németeknek szólt be, minden napra tartogat valamit: A német Bild szerint az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump azt üzente a németeknek, hogy sem velük, sem az új kormányukkal nem hajlandó foglalkozni. Az amerikai elnököt péntek délután kérték arra a Fehér Házban, hogy kommentálja a német választásokat, a kérdést azonban röviden lezárta:Sok szerencsét kívánok. [...] Nekünk itt megvannak a saját problémáink– mondta.A háború utáni történelemben egyetlen amerikai elnök sem fogalmazott még ilyen módon a német választásról. Ezzel világossá vált, hogy Németország nem számíthat semmiféle engedékenységre a vámháborúban – állapította meg a német portál.
Én nem tudom mire gondolt és nem OTP-s téma, de...1938-ban a britek, a franciák , az olaszok és a németek megegyeztek a Szudétanémetek-vidék Csehszlovákiától Németországhoz csatolásáról (müncheni egyezmény). A brit miniszterelnök valami olyasmit mondott, hogy ezzel biztosították hosszú időre a békét Európában...a németek 1939-ben megtámadták a lengyeleket is...nekem a szereplők változása ellenére elég ijesztő analógiának tűnik...
certikről annyit, hogy láttunk olyat Richterben, hogy egy kiütés után olyat szakadt az árfolyam, amivel majdnem kiütötte a következőt is, pedig 500 Ft-onként van certi korlát ár kb. és az akkor a Richterben 6% volt a két certi között! Átéltem.... Otp-ben is volt komoly reccs egy-egy certi kiütés után.....
OTP részvényesek ide!