Nem kovetem a politikat, de anelkul is tudom, hogy ez a rablo maffia mindent ellop, es a hatalom meg penzehseguk hatartalan. En meg minden nap azt kivanom, hogy masnap reggelre rohadt kinokban dogoljon meg mind.
Ungár Péter jogosan kérdezte: Ki tett tavaly az asztalára ezt a papírt? Ki készítette elő? Miért nem ad erre választ a FIDESZ? Miért hallgat ORBÁN CSÁSZÁR? Erre válasz nem lesz... Mi a terv?
Basszus, ez hihetetlen. Ilyen mocskos rohadt rablo korrupt orszag "vezetes" csak afrika sotet bugyraiban van. A covid terror ota mondom, hogy nem tudom minek kene itt tortenni ahhoz, hogy vegre osszefogjunk es elzavarjuk ezt a korrupt rablo maffia "kormanyt".
Gondolkodj, választás előtt nem dobnak fel ekkora labdát az ellenzéknek. Egyébként, szinte kizárt, hogy nem a Fidesz központban hozták meg a döntéseket, lásd budaházy. A két nő elvitte a balhét, meg is fogják kapni a jutalmat. Az ostobi Donáth Annácska este azért tüntikézett még a ,"lemondást' követelve.
Munka nélkül is sokat kap majd Novák Katalin élete végéig: Novák Katalinnak az élete végéig jár tiszteletdíj és autó is Fődi KittiBELFÖLDfebruár 10., 20:09shareMegosztás Bár Novák Katalin köztársasági elnök lemondott, innentől kezdve még sincs kalap-kabát, ugyanis a köztársasági elnöki címért élete végéig rengeteg juttatás jár.A törvényi rendelkezés szerint:
a volt köztársasági elnököt havonta a mindenkori köztársasági elnöki tiszteletdíj havi összegének megfelelő mértékű pénzbeli juttatás illeti meg, amely nem önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. Ez most havi bruttó 4,59 millió forint.
emellett a volt köztársasági elnököt a megfelelő lakás használatának joga,
Minden lehetséges itt! Csányi papa bele bele csíp és hullámzik, mint a tenger! 😃😃 Amig itt a rövid tf-n a hullámokkal bajlódunk, a napos idősíkon egyértelműen látszik, hogy a célsávban konszolidálódik az árfolyam. Hogy tovább is menjek, nincs kizárva egy zászlós ugrás sem, ha végzett....:)) Azért még egy le-kör beleférne simán! A hetes idősík más tészta, azt majd..! OTP/h/D https://ibb.co/wsd4GTT https://ibb.co/VWt3ZYr
Köszi maci es neked is Dani a valaszt tegnap nem voltam, de igy latva a tegnapi napot biztos hogy nem az volt amire gondoltam! Csak tanulgatom meg nem jöhet be minden mindig:) amugy hogy latod a tegnapi nap utan te vartal egy lemenetet februar derekan az meg bejöhet szerinted ?
OTP részvényesek ide!