Meg lehet próbálni csak felesleges! De ha nem csinálod meg bánni fogod ha most korrigál. Max tanulsz belőle. 4 ed szerre vitte át a 16M t! 16060 nál eladás....16240 en tudtam vissza venni...
Ha ennyire bátor vagy, megpróbálhatod. Ha shortos fejjel gondolkodnék, TS 60-at akkor sem vennék, max 61-et, ha közel ér a TS-60 kiütéséhez..hogy talán fordíthat rajta pár száz forintot ez a szint. Túlvett állapot ellenére is mehet tovább, tehát nagy a kockázat benne. Én nem tenném. Persze korrekció biztosan lesz, csak az az 1 millió dolláros kérdés, hogy honnan és mekkorát.
Lehetséges, korrekció biztosan lesz, most is túlvett már. Szerintem előbb elmennek a TS 60-ért, ez jelenleg 17.030, ha jól emlékszem, csak 5 Ft-tal kell fölé kötni. Az irány azonban továbbra is long, ha pár hónapra, akár 1 évre is nézem. Persze ha semmi rendkívüli negatív nem szól közbe, amit a mai napig nem tudunk.. Ez nálam még az egészséges kockázat kategóriája. Majd a certikkel (játszóssal) esetleg megpróbálom megjátszani és visszanyúlni bele korrekció esetén, de a részvényekhez biztosan nem nyúlok hozzá. Nálam azok csak történelmi csúcson volnának eladóak. Már persze, ha nem jön valami váratlan nagyon rossz hír...
Sziasztok, relative új vagyok a tradelés területén, de már egy ideje tartok OTPt és a fórumot is olvasom. Elképzelhető, hogy ez a 16640-16650-es szint lett az újabb (gyenge) ellenállás? (És mintha a ma délután korrekciót a az első Fibo szint (a tegnap délután kezdődött rally óta) fogta volna meg...Bár feltételezem ilyen rövid időtávon értelmetlen fibo szinteket nézegetni....) Tűnödöm rajta, hogy itt érdemes lehet eladni (hátha holnap tényelg visszafordul), hogy később visszavegyem...
Kezdi szèp orcáját reánk fordítani.. Szèp napi maxos záró! Ahogy írva volt, lassan kezdhetjük a 17K feletti látkèp csodálását🙂 Aztán pedig felkèszül, ha nem is a májsztró 8.000-, de komótosan a 18K. Nem lesz lóverseny, de bíztató, ahogy alapkezelők, brókerek visszatèrtek a teljes hètre, aztán nem kímèltèk ma😀
Ne feledjétek, hogy a mai MATELKOM céláremeés ralija elvitt egy csomó pénzt (kb. 1,5MdFt) az OTP elől.Igaz januárban erős az alapok átsúlyozása is.Mármint a tőkéjük új allokációja.
Szép napi maxos záró! Holnap mehet magasabbra, bár jelenleg 51k eladó van zárón. Újabb szép nap az OTP-től, erős forgalommal, egyértelműen mutatja az irányt.
OTP részvényesek ide!