Nem rossz terv, de én most a közeljövőre koncentrálok, amibe szerintem jön egy fel 14,1-14,2 közé, ahol érdemes lesz megint shortot nyitni, mert onnan irány a 13k szvsz...
Igen 13K környékén vagy egy erősebb támasz, de csak támasz! Kérdés, hogy ez tud e majd fordítani is! Korrekció szempontjából elég kevés, de van rá esély. A 12K-ra azért érdemes figyelni szerintem. Tegnapi napos chartra feltettem már a szinteket. Amikor elindul egy csökkenő trend és főleg globálisan, akkor elég nehéz megállni az első ponton. OTP-nek is jót tenne egy 38.2-s korrekció, ráadásul a z. lobogó alsó szintje körül van még a tovább száguldáshoz felfele! 🏳🌈:) Csak hangosan gondolkodtam...😃
Nem tudom eldönteni belevegyek e itt vagy várjak kicsit :D Másszóval esünk innen korrekció nélkül vagy 200 felkorr után megyünk csak le :D Egyelőre délelőtt van, délután szokott megjönni a vételi kedv, szóval majd nap végén meglátom egyelőre :D
Egyébként én úgy gondolom, hogy ez egybe fog esni a TL86 kiütésével, az a szint ideális célár lenne, még egy kis pánik beejtéssel 13k alá pár forinttal...
OTP részvényesek ide!