Szerintem is legyenek rajzok. nem az alapján kell kereskedni, de azokat is meg kell nézni és értelmezni, ki mennyire tudja. Minél több szemszögből látom a dolgokat annál jobb. Akinek nincs szüksége a rajzokra, az tovább görget, de a belefektetett időt/munkát mindenképp ismerje el, legalábbis ne negatívumot rrjon róla.
Itt mindenkinek igaza van. De az teny, hogy a forum tele van longossal es ha valaki feltetelezi, hogy a papir esni fog, le van ugatva, meg van magyarazva, minbenfele krealt indokokkal, hogy csakis felfele. De csak magyarokat csapjatok be. Jo nyerot
Már egyszer sikerült innen elűzni elég hosszú időre. Remélem ez nem történik meg ismét. Vegyél be egy leszarom tablettát és várjuk a további meglátásaidat! Csak így tovább!
Hát nem tudom te melyik egyetemre jártál, ahol azt tanították neked, h oktasd ki a tanáraidat, mert te úgyis mindent jobban tudsz, aztán menjél haza és igyál meg egy üveg pezsgőt. Folyamatosan változik minden és kövessem le? És nem állítod, h hónapokig, évekig működik, de mivel most neked igen, akkor ezek szerint most ez a frankó és ez a tuti? Ezek szerint akkor te esésben folyamatosan vásárolsz és emelkedésben eladsz, de mindezt nem hosszú távon. Mennyi a rövid táv? Adott esetben 18k-nál is gondolom ez lett volna a stratégiád és 8k-ig végig vetted volna az esést igaz? És akkor gondolom sikerült mindent 11580-nál el is adnod, amit 18k-tól 8-ig végig vettél, mert te rövid távban gondolkodsz. Tehát adott egy kezdő tőzsdés (TE), aki nem állítja, h hosszú távon működik, amit ő gondol, de most működik, ezért az a jó stratégia, amit ő csinál. Akkor kérdem én, miért is kellene jobban hinni a te stratégiádnak rövid távon, mint bmelyik másik rajznak v. bki másnak, aki ide ír vmi más értéket, ami a tiéddel nem egyezik? Mások bosszantanak, de amit pl. te csinálsz kezdőként az ne zavarjon másokat? Ők ne írják le a meglátásaikat azért, mert téged mondjuk zavar, de te hasraütésszerűen beírhatod amit gondolsz bmiféle alátámasztás nélkül KEZDŐKÉNT? Még mindig nem érzed az ellentmondást ebben, h úgy gondolod te fikázhatsz mást és a módszereit, de téged ne fikázzon senki?
Rajz!!!!!! Nagyon köszönjük a munkádat Maci! Nehogy abbahagyd! Akik mínuszolgatnak, azok is tanulmányozzák a rajzaidat, hidd el, csak irigylik a szakmai tudásod. Ne foglalkozz velük. Rengetegen vagyunk, akik várjuk minden reggel. Köszi!!!
Igazad lehet Maci,rajzaid, írásaid,iránymutatásaid okafogyottá váltak, hiszen az újonnan érkezett új sztárok, mint penge, és társai sokkal jobban teszik mindezt 😂 Na...Tudod, hogy én ezt nem hagyom ki! :) Szóval, hidd el a 15-20 éve itt tanyázó speka slepp, ugyanúgy nézi, olvassa, várja a reggeli bibliát, mint ahogy a portfóliós srácok is! Úgyhogy, köszönjük, tisztelet!
Válaszoltam egy hsz-hoz amiben leírtam mit gondolok, és hogy taktikát váltottam. A választ mindkét irányba megvitattuk. Ennyi, nem kel ebbe többet belelátni. rookie654 Igen peszgőt bontanék, mert szeretem a pezsgőt. Ezt nem tanítják az egyetemen? De tanítják, csak nem figyeltél eléggé: "folyamatosan változik, figyeld a változásokat is, és kövesd le" Na én most pont ezt teszem, nem állítom hogy ez hónapokig vagy évekig működik, de jelen pillanatban igen nekem működik. Mindenki mást lát bele a rajzokba, és máshol húzza a vonalkákat. macibear én értékelem a munkádat, a rajzokat, a szöveges magyarázatokat. Nem akarom mástól elvenni a lehetőséget hogy nyerő helyzetbe kerüljön. Mindenki másnak, Szimplán nem szeretem hogy ha valaki beír valamit, ne adj isten más meglátása van, vagy más elképzelése van mint itt a többségnek, akkor rögtön le szóljátok, rögtön menjen innen. Kicsit unalmas már, ezért én hajlandó vagyok szembe menni a nagy többséggel. PL: Amit pomperj
vagy Balin2020
-al csináltok már bosszantó. Mindezt azért mert mást lát mást gondol. Ebben az országban szólásszabadság van, (vagy legalább is halottunk erről a fogalomról) mindenki azt mond amit akar, azt hord amit akar, ha nem tetszik görgess tovább! Mindenkinek sok üveg pezsgőt! Mindenkinek sikeres kereskedést!
Szia Maci! Én még sosem írtam hozzászólást, de szeretném ha tudnád, hogy reggel mindig várom a postodat, mert érdekelnek a meglátásaid, rajzaid. Lassan egy éve itt vagyok és figyelek, olvasok... Értékelem a munkádat, szerintem nem Én vagyok az egyetlen, akinek nagy segítség, amit csinálsz. Ezúton szeretném megköszönni, hogy segitesz nekem és a hozzám hasonló tanulóknak, kezdőknek és mindenkinek. Szép napot nektek és sok jó befektetést!
Mindenképpen tegyetek! Nagyon hasznos annak aki kevésbé képzett, sokat tanulunk belőle. Annyit fogad meg belőle bárki, amennyit akar, józan belátással. Aki számára érdektelen az lépjen túl rajta! Mi pedig köszönjük a befektetett munkát! 😊
OTP részvényesek ide!