Elég magas Richter célárak jöttek ki a Richterre, úgy hogy biztos sokan átcsoportosítottak ma is. Én is gondoltam rá, de nem volt időm foglalkozni vele. Viszont az amerikai bankoknak általában jobb lett az eredményük és emelkednek is.
Marhaság. Amikor pár honapon belül harmadolódik valami, akkor valamikor tevwdett a két időpont közúl. Még extrémebb, amikor az opus napon belül ment fel 15%-t, majd le 30-at. Napon belül 800-nál és 500-nál is igaza volt a piacnak?
Nyugi, jó lesz az, csak várni kell vele még. Nem túl sokára jön a Q2 jelentés is. Nem hiszem, hogy olyan rossz számok lesznek benne, de majd kiderül. Persze itt is számít majd, mit vár a vezetőség. Több negatív dolog van, amitől félnek a befektetők jelenleg, de semmi sem tart örökké.
Mi a beteg benne véleményed szerint? Gyógyszer értékesítéseket nem terhelik szankciók. Richter orosz és ukrán piaca is gyakorlatilag zavartalanul működik. EUR/HUF, USD/HUF és RUB/HUF árfolyamokon meg vastag a haszon. Talán az egyetlen blue a magyar piacon, ami ütésálló.
Én már semmire nem merek, mert ezen a placcon semmi sem úgy működik, ahogy gondolom, de szerintem velem van a baj... Okos szeretnék lenni, ehelyett csak okoskodom és bukok :) nagyon várom a végét, még szerencse, hogy per pillanat nincs szükségem erre a befektetett(?) összegre
Én úgy vártam, hogy 7200-n lesznek pariban. Akkor jó lehetőség lett volna OTP-be átlépni Richterből. Erre úgy néz ki, 8200-n lesz ez a helyzet. . Na ezt magyarázza meg vki a TA-guruk közül, hogy látta előre...
OTP részvényesek ide!