mondtam hogy ilyenkor szoktam beszívni :) pedig megfogadtam a múltkor, hogy nem shortolok soha többé, de én hülye megint megtettem... többet tényleg nem fogok, csak max adok veszek
Véleményem szerint ez most lehet jó kiszálló azoknak, akik beragadtak olyan pozival, amivel nem mernének meglátogatni a mélységet. :-) A forgalom azért nem meggyőző számomra...
A BUX , a MOL, a RICHTER elemzései, a grafikonjaik és az OTP grafikonja is az alábbi linken érhető el . Az OTP jegyzését tekintve a napi bázisú grafikonon az látható, hogy az árfolyam egy „W” alakzattal fordult emelkedésbe, majd még mielőtt teljesítette volna a 14080 forintos árfolyamcélt, ismét „délnek” fordult. Jelenleg a „W” jobb szárában hagyott, 11 200-11 445 forint között található rés felett tartózkodik. Amennyiben a jegyzés nem produkál a rés alsó széle alatti zárásokat, úgy újra elindulhat a legközelebbi, 13 170 forintnál húzódó ellenállás átlépése után az árfolyamcél elérésére. Ellenkező esetben a kurzus ismét 10 000 forint közelébe eshet vissza. Az „W” számítható árfolyamcél elérése után a következő ellenállás a 15 730-15 860 közötti rés felső széle lehet. Az ábrán az is látható, hogy a jegyzést elsőre nem sikerült „visszahúzni” a 2020 áprilisa óta berajzolható, hosszabb távú emelkedő trendvonal fölé. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2022/03/hamarosan-eldol-hol-erdemes-otp-t-venni
OTP részvényesek ide!