én használom, rendben van. nem egy etoro vagy trandin121 felület, de el lehet vele makogni. egyszerre használom az APP és web verziót, mert pl app-ban jobban tudod eladásnál átlátni a pakkjaidat.
Emlékszem. 4-5 ezer forintos árfolyamok voltak tutira megadva. Persze aki oda várta, az egy forintot sem tudott keresni. Mindenesetre én 10 ezer alatt akkor is vettem, a legalsó vételem 8010 Ft volt. Abban az évben hülyére kerestem magam longokkal (40% fölötti profit). Most úgy néz ki itt van rá újra a lehetőség.
Az olaj az elmult 10 evben 4 ever volt 100usd felett. Inkabb az vizsgalgasd hogy 2011ota az usd 91%ot az eur 44%ot dragult. A benzin arstopp nelkul 367ft lenne ha a kuszaszemu nem a forint gyengitesere alapozza a gazdasagi sikeret. Halkan jegyzem meg azt is hogy a jelentos 50%os beremeles is kamu volt ennek fényében. Plusz a reszvenyeinket is ebbol a szemszögből kellene vizsgalni... Tovabbi jo vörösödést!
Jó Reggelt! 10e alatti réssel nyitás lesz ebből szerintem is. Teljes a pánik odakinn!
Törölt felhasználó2022. 03. 07. 07:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Régebbi tapasztalatok: Sajnos nem hallom azoktól az ismerősöktől, akik még sohasem tőzsdéztek, hogy OTPt kell venni, mert azt mondják olcsó.. Ha majd hallani, na onnan is fog esni még egy jól érezhetőt, és mikor majd mondják, hogy átb.szt.k Őket és eladták inkább jó nagy bukóval, mert csőd lesz, akkor fordul majd. Persze lehet más helyzet most, de kétlem..
OTP részvényesek ide!