Sokkal jobb hogy emberek tizezreit nyirjak ki csonkoljak meg milliok hontalanok mar egy het utan Europaban. Inkabb mint emelkedjen a gaz ara! Ulj le egyes!
Így van mindenért az OV hibás! Szerintem a klímaváltozást is a fityesz okozza mert nem kell spórolnunk az energiával a rezsicsökkentés miatt. ÉN IS DUPLA ENNYIT AKAROK FIZETNI! szavazzon mindenki erre.
Te csak afidesz hazugságokat vagy képes szajkózni? Talán tényt, ! Ha ellenben a NATO felszólít akkor a spermának is kötelessége betartani a szerződést. Csaxólok!!
Amíg elkerülhető, hogy a piros gomb megnyomása után ne legyünk rajta a céltérképen, addig mindent meg kell tenni. Reméljük sosem lesz piros gomb. Nézzétek már meg a történelemkönyvet, hogy eddig mindig ráb.sztunk, mindegy hová próbáltunk állni!
Simán hazaárulók. A spermának vanna egyéb bűnei: bennfentes kereskedelem, lakáscsalás, hűtlen kezelés, pandémia kezelés okán tömeggyilkosság, inagtlannal adócsalás, ... Hazudozásra nincs btk,- na jó ha tanuként idéznek be valakit akkor igen.- de Ocsmány Vigyor tartja az 5perces és 1 órás hazudozás világcsúcsát, a politikai bukások világcsúcsát 6x bukással, stb. A maygar történelem egyedülállóan nagy gazembere, pl egyetlen aki szegényen lépett a politikába és kb 15 év alatt gazdag lett 30 év alatt meg az ország egyik leggazdagabbja lett.
Ez jó cikk?? Dezső András.. nincs is több kérdésem. Komolyan nem fogjátok még mindig fel, hogy mit jelent ha fegyvert visznek itt keresztül? Tudnak vinni fegyvert kedves lengyel barátainkon keresztül? Igen. Van így opció? Igen.
Jó cikk. Elég szépen benne van, hogy mekkora malőr volt ez az egész keleti nyitósdi. Viszont én remélem, hogy nem ússza meg Orbán, és Szíjjártóval együtt megy a levesbe. Túl sokat forgolódott már a kiskakas, talán már a T. Magyar Választópolgárnak is leesett a tantusz.
Épp most olvasom: https://hvg.hu/360/20220304_orban_szijjarto_keleti_nyitas_orosz_ukran_haboru Orbán megúszhatja az orosz pávatáncát, de lehet, hogy ehhez be kell áldoznia Szijjártó Pétert
Én amúgy érteni vélem a folyamatokat. Sajnos, messze nem csak az oroszok “hagynak a nyakukon” egy őrült bűzözőt… Úgy gondolom, mi nem sok mindent vethetünk a szemükre. :/
OTP részvényesek ide!