Hát gratulálok hozzá. Az enyém is jó volt, és a hetem még jobb lesz. De kicsit arra a kisegérre hasonlítasz, aki bűvöli az asztalon lévő sajtot, hogy: essé má le...essé má le
Kíváncsi vagyok a tegnap este után ki meri másnapra megtartani a longokat. Ki tudja milyen szankció kerül bele a csomagba. Eléggé idegesek az EU-s vezetők, USA-ról nem is beszélve.
Összeomlásról azért messze nincs szó, de várható volt, hogy nap végén sokan zárják a longokat. Hírként max a szankciós csomag jöhet szóba, de azt csak most kezdték el tárgyalni.
Most inkább az a kérdés ki vállalja be a nagy esés lehetőségét. A tegnap éjszaka is álmatlan lehetett néhány longba lépőnek tegnap. Történik bármi zárás után és megint - 1000 pont. Nyilván lehet fölfele korrekció, de azt sem ész nélkül, mert nagy baj lehet belőle. A záró elég csúnya lesz szerintem mindenképpen.
Mindenki azért nincs, de tényleg zöldülés volt, pl. PKO, igaz nagyon sovány. Az Erste-t viszont adják, mint állat. Raiffeisen is javulgat, de nagyobb mínuszban, mint OTP.
OTP részvényesek ide!