Arra a mostani ralliban volt meg inkább az esély. Na nem a fundamentumok miatt, hanem a vakcina hisztéria volt az oka. Középtávon nem valószínű, szerintem..
Szerintem, akkor fog kiderülni mekkora a kár valójában. A munkanélküli nem fog attól törleszteni, hogy egyszer majd fenntről kijelentik, hogy vége a bajoknak. A leírásokat persze fedezheti a céltartalék. De bevétel akkor sem lesz hirtelen ugyan annyi mint a válság előtt, szerintem. Persze, onnantól elindulhat egy újraépítkezés, de valahol a 2019-es csúcsok alatti szintekről. Megint hozzáteszem, hogy szerintem. Mert a moratórium egyfelöl jó, hogy nem dőlt össze a bankszektor. Másfelöl több bevétel azért nem lesz tőle, inkább kiesésnek kell lennie.
A jelentéseket én is kiváncsian várom. Szerinten Q3 egy évközbeni csúcs lehetett, te extrapolálod jeklenleg a Q1-Q3 emeljedését a jövőre nézve. Meglátjuk, én nem tudok ennyire optimista lenni. És igen, nagyon túlzónak tűnik jelenleg a 6000-es árfolyam, elismerem. Ésszerű fundás magyarázat nincs rá jelenleg. Ez azért adhat bizakodásra okot bőven. A TA-hoz nem értek, soha nem is tagadtam. Hogy miér tálálkoznak projejciók a jövőbeli történésekkel? Hát ez nagyon izgalmas kérdés. Hittel vagy hit nélkül, mindenképpen izgalmas.
Vezeted a negyedéves eredményeket? Projektálod hogyan alakulhat nagy valószínűséggel abból az év/év alapú nyereség? Ha nem akkor tedd meg. Hidd el érdemes, és akkor nem várnád le 6000-re még akkor sem, ha Elliott egyik olvasata alapján valóban le kellene menni addig. . Lesz innen 13 640-ről lekör? Igen lesz. Meddig? Tényleg nem tudom. Természetesen vannak szintek, ahol megállhat, de hogy nem megy 8k alá abban biztos vagyok.
végre egy józan értékelés (szerintem legalábbis) tragikomikus számomra, hogy miközben kész van már több védőoltás is, sőt konkrétan állítják h. ez az ú mutáció sem lesz gond nekik, eközben vkiknek sikerült úgy megnyomni a nagy pánikgombot, mintha még kb. március 20-án lennénk!! itt mindenkinek elment a józan esze??!! (tisztelet a kivételeknek és ezt globálisan értem, mert erre a mai nagy esőhullámra nincs épkézlás magyarázat, ez ovoda, de legalábbis súrolja annak határát)
ezek a bull lépcsös alapok ma befejezték a long mutyit egy időre, nekik van lentebbről is ők minden szinten belevesznek, hogy újabb belépőket generáljanak Ők lesznek az elsők ha eléri a kritikus pontot akik kiszórják ez egész pozijukat stratégiájuk fő ismérve fundementum vakság nyáj effektussal
OTP részvényesek ide!