Bizony lehet hogy a te target szamod jobb, mert ha 5=1, (es nem 5=0,62*(1) ervenyes most) es tudjuk wave1=2600 pont, akkor a (4)=11100-2600=8500 jon ki az 5 pont alajara
Nekem mar van 12 olajos ceg a long-term portfoliomban, es most is OXY, TOT, RDS, SLB, HAL, RIG a nagy pozicio, es amikor megindul, meg 3x ennyit veszek beloluk
Szerintem a Brent ilyen alasony ara EXTREM nagy, soha vissza nem tero oriasi alkalom, super opportunista lehetoseg, hogy ebben az evtizedben meg-szaz-szorozd igen, 100x a penzed, csa k meg kell venni az elso felugras napjan 3 igazan jo olajos nagy ceget
Egy: Még nincs vége a hulló késnek. Csak szeretnénk, elképzeljük, hogy itt 9900 környékén véget ér. Kettő: Más lesz az a lefutás. Mármint a következő szakasza ennek a gyors esésnek. 8-8500. Lejjebb nem vinném először Ez úgy kb két hónap. Aztán csinálunk még új aljat a nyáron. De annak a szintjére még nem tippelnék. Lesz. Nem elég ennyi? Még ...
Ennek a hatása nagyobb negativ irányban, mint lett volna egy olyan longos hir, hogy Putyin az orosz-magyar barátságra tekintettel megkapja az egyik nagy (az OTP-nél nagyobb) orosz bankot ingyért. Akkor lehetett volna kérdezni, hogy mi a fenének nem számoltunk ezzel a fejedelmi ajándékkal és annak hatásaival az árfolyam azt következő robbanásszerű emelkedésével 30 ezer ft irányába.
friss és ropogós: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200318/bet-jelenleg-nem-indokolt-a-kereskedes-felfuggesztese-420295 "A tőzsdéknek nyitva kell tartani, hiszen jelenleg a piacok esetleg bezárása önmagában nem oldaná meg az árfolyamesések hátterében álló fundamentális problémákat, ugyanakkor megszüntetné a transzparens árképzés és a befektetők pénzükhöz való hozzáférésének lehetőségét, összességében inkább csak növelné a piaci feszültségeket és bizonytalanságot."
Kösz, hogy megemlítettél! Ennél azért egy kicsit cizelláltabb a hozzáállásom. Ugyan úgy, ahogy tovább lehetett folytatni a hullámzást felfele - akár 17k fölé, le is lehet azt vinni tetszőleges mélységbe. Emiatt rákiabálni bárkire dőreségnek tartom. Célár és mozgás annyi van mint a tenger. Melyiket fogja megcsinálni? Majd kiderül. Hitvitát folytatni arról, hogy mennyire rázzák meg a gazdaságot (az OTP-t) a hozott intézkedések teljesen fölösleges. Szerintem ezt még a nagyon illetékesek sem tudják, csak tapogatóznak. Ettől persze még lehet ötletelni. Lehet, még tán érdemes is beszélgetni arról milyen hatások lehetnek, lesznek. Kulturáltan, úgy ahogyan Te is leírtad gondolataidat. . Mesmeg megjegyzem a 9000-rel benéztünk a Groupama esés hullámterébe ...
Egyforman latjuk most a szamozast, daily chart szinten http://keptarhely.eu/view.php?file=20200317v00rtgfn.jpeg , Es miutan ez tiszta 5 subhullamos impulzus, es akkor 5=(A) pont, es ABC less belole, az egesz struktura csakis 5-3-5 strukturas, tehat zigzag alakzat lehet, es az egesz alakzat az aljaig ezeken a pontokon/szinteken kellene idealis eseetben fordulnia , 15800----9200------( fibo38eseten 11700, fibo62 eseeten 13200)----- ----- es onan ujabb 6600 pont eses, tehat a vege ? 5100 vagy 6600 kornyeke, igen, 5100 vagy 6600 a vege, ha nem lesz belole nagy katasztrofa
Szerintem értelmetlen bármilyen grafikon! Konkrétan a világban “háborús” helyzet van. Itt egy dolog segíthetne, ha holnap lenne vakcina! De az meg sansztalan! Nincs ész érv, hogy pl. az OTP ne menjen akár 2-3000 alá! Szerintem...
Igen,elképzelhető, hiába vett múlt héten 10-milliárd ft-ért,mégis elesett a 10K. Lassan a végjátékhoz közeledünk.Legrosszabb esetben a mindenkori csúcs felét várom. 2020. 02. 19.
15 630ft még egy hónapja sem volt!!
Tegnap is, ma is lejjebb csúszott az alj az általam vártnál. Bár ha korrekt vagyok valamelyik napi aljjal illene benézni kicsivel 9000 alá. A zárókat tekintve ez volt a várakozás néhány nappal ezelőtt. Remélem ma végre megcsinálja és jöhet végre egy kis lélegzetvétel. https://invst.ly/q5mbb
OTP részvényesek ide!