Biztos, hogy annyira jo az, ha a tozsdei csucs idejen valaki bevasarol " EEM also decilise" minosegu oszagokban bankokat? Biztos hogy SoGen csinalja a rossz uzletet?
A SanPaolo állítólagos eladó csomagja albán, moldáv, ukrán és román bankokat tartalmaz. Ha sikerül megvenni, azzal együtt már meg lehet a gazdaságos piaci részesedés Albániában.
Bizony, ezt mondogattam tegnap, h nem óvatosnak lenni, nemhiába jöttek ki CSányiék a Bankvásárlással Gy.j előtt, h megnyugtassák a népet, jó lessssz ez, csak picit várni kell, de ez a Trump tényleg elmehetne már a pi+!!@ba
Úgy tűnik Krumplinak sikerült megint lefordítania a piacokat a vámjaival, a gyorsjelentésig igazán elmehetne nyaralni egy kicsit valami olyan helyre, ahol nincs internet.
Kb. 8-10 % részesedés elérése lehet a cél, nagyjából az tekinthető nyereséges üzemméretnek, fog szerintem még albán bankot venni. Kétmilliós ország, tehát azért nem olyan kis piac (Horvátország 4, Bulgária 7 milliós), ráadásul sok albán dolgozik nyugaton, így elég sok pénzt utalnak haza.
Alapvetően - akár több hónapig tartó - enyhe emelkedésre számítok, benne akár ezer forint környéki elmozdulásokkal. Ez az elsődleges várakozásom szeptember végéig. Leszünk-e 10k-n a következő napokban? Nem tudom. Lehetünk, de nem kötelező. Az az m15 alakzat ami miatt még egyszer fel vártam legalább 480-ig (lehet több) egyértelműen long trendre utal. Belső szerkezete viszont egy vérszegény bikára mutat. De BIKA ... Második várakozásom, hogy hamarosan beszakadunk. De nagyon. Nincs még itt az ideje, hogy belekezdjen, jó néhány nap múlva indulhat. Ha lesz ilyen ... Katinak osztom azon múltkoriban megfogalmazott véleményét miszerint a jó long setupnak nincs még itt az ideje. Hol leszünk akkor az árban? Halvány lila gőzöm sincs. De azt tudom, hogyan fog akkor nagy valószínűséggel kinézni a napos RSI. Én arra várok. Előtte pedig leszünk valamiféle csúcson. Annak sincs még itt az ideje. Szóval tartom a longot és bővítem, ha visszanéz.
Évek óta várom, hogy az OTP vesz egy jelentősebb bankot a régióban. A nagy szlovén bankról lemaradt az egyik legnagyobb bolgár bank nem jött össze. Mindig az adott piacon kis részesedéssel rendelkező kis bankokat vesz. Most kihangsúlyozta, hogy az 5. legnagyobb albán bankot vették meg, piaci részesedés meg 6%. A bolgár banknak van értelme, mert az növeli az ottani piaci részesedést ami enélkül is magas már, de az albán??? Gondolom a franciák csak úgy adták a bolgárt, hogy venni kellett az albánt is.
Mindannyian kezdők voltunk. Kérdezni nem szégyen. . Snapsz linkje jó. Ki lehet egészíteni néhány finomsággal. Pld A nyitó, illetve záró szakaszban a betett ajánlatok párosításakor a legtöbb kötés elérése a cél. A legmagasabb vételi illetve a legalacsonyabb eladási ajánlat nem lehet egy bizonyos százaléknál nagyobb az utolsó kötéshez képest. Az így kialakuló sávon belüli ajánlatokat párosítja az algoritmus az előző pont szerint. Ezért láthattál olyan vad értékeket.
Sziasztok! Lehet, hogy nagyon kezdő lesz a kérdésem, kérlek kíméljetek azert meg a megalázástol! ;) Nem teljesen értem a záró árat. Hogy lehet az, hogy 16:59:55 kor történt egy kötés 10450Ft-ért, utána nyilvan zárás, majd 17:05kor megjelenik még egy kötés, egy hatalmas ugrással 10490Ftért meghozza 88000db. Eleve volt bent jobb ajánlat mint 10490, másfelől pedig a darabszám az egész napi forgalom jelentős százaléka. Utolsó amit nem ertek, hogy lehet hogy 17:05perckor történt meg a kötés. Köszi a segítséget előre is.
Maci, ha a DAX és USA tovább esik és Trump Kínával is összerúgja a port milyen forgatókönyvet tartasz valószínűnek? Gy.j-ig leszünk még 10 K környékén vagy az alatt? 10.600-700at valószínűsíted, h megnézzük még Gy.j előtt?
Bátor! Vagy inkább merész? :) A holnapi alj kb 370-400 között várható. . 600 alatt, illetve holnap kettőnél hamarabb nem gondolkodom eladásban. . A tegnap vett long certi szépen mutat ...
OTP részvényesek ide!