A hozzáálláshoz teljesen mindegy! Ugyanúgy oda kell figyelni és érteni kell valamennyit hozzá hogy ne bukj, de 20000db-kat nehezebb jól eladni és megnyitni mint 25db-ot.
Szerintem senki nem gondolja hogy lófütty lenne 2mio. Ugyan sok pénz, pláne ha hiányzik a kasszából!
Ha Macinak ugyanannyit jelent(ett) az 1.2M elvesztése a szabadon elkölthető pénzeszközeiből pl:legyen ez 2.7M mint peter83 nak 11M elvesztése az össz:25M-ból akkor a két dolog közt Semmi különbség nincsen hiába gondolja valaki azt,hogy az "lófütty"amit Maci elvesztett vagy,hogy amivel játszik most annyival lehet lazán könnyedén csinálni,ez nem változtat a helyes döntés fontosságán mindegy hogy 20db certi vagy 20000db ról van szó.
Szerintem ma még nem ütik ki.
Szerintem a következő hetek hullámzásának a csúcsai sajnos egyre alacsonyabbak lesznek (talán 8300-8400) és a mélypontok elérhetik a 8000 -t.
Én a következő felszúrásnál eladnám, ha túléled a mai napot. (Én eladtam 2000 db-ot kb. 10%-os nyereséggel tegnap előtt. Kipróbáltam, pár napig tartottam, de nekem jobban tettszenek a határidős ügyletek évi kb. 5%-os hitel igénybevételével az Equiloron keresztül. Kisebb a költség. A TL 25-nél is volt egy majd 10%-os spread az árjegyzőnél.)
Na emlékszem... hu ítt nem is foglalkozom személyes beazonosítással lényeg írtok..."Luxuspóker"
Ciki most a long.. jó hát van aki két írányba játszik:::))
Egyetertunk;-)
En is keszulok nyari cuccolasra, es mivel terhemre van a repules. Megprobalok 1-2 even belul keresni meleg helyet Europaban a kovetkezo evekre; marmind telire. a valasztekot 3 helyre szukitettem, es autos 1 napi tavolsagra;-)
De nyaron Tihany eleg jo marad ;-)
Egyebkent keszulni a (buystop 8120 trade-re egyre valoszinubben) longra jo idea. Ha megse esne be addig, akkor muszaj lesz sokaknak utana rohanni..mert kar lenne kimaradni abbol, hogy a rally vegen jo aron lehet megszabadulni a beragadt pozicioktol ;-)
OTP részvényesek ide!