Még egy dolog ellensúlyozhatja: A menedzsment profizmusáról már többször írtam, amennyire én látom, kőkeményen dolgoznak azon, hogy a befektetői piac jó helyre tegye az OTP-t . ( itt külföldi alapokra gondolok ). Ha megnézitek msotanában mennyszer olvashatunk arról, hogy ilyen meg olyan Európai összehasonlításban TOP 10-ben, meg TOP 3-ban vagyunk... stb... na ez nem véletlen van. Felteszik a TOP bankok térképére az OTP-t befektetői körökben, hogy kitörjünk a kelet európai hatásból. Ez lehet P/ E növelő, minimum 12-ig elviheti de nagyon jó lenne, ha egy picit tovább is. Jó marketing is kell a fundamentumok mellé, véleményem szerint itt is profizmus van.
Én most azt mondanám önmagában az egyes szolgáltatók rendszereinek használata is sokat segít. Sok esetben ugy möködik mind egy öntanító rendszer megkérdezed , hogy tud- e valamiben segíteni és rádzudit olyan tudás anyagot, hogy a füled ketté áll. Igazán jól használni tudással kell és egy iterációs folyamat amíg eléred azt amit akarsz. De réssen kell lenni mert simán bevissz a susnyásba és behalucionál dolgokat amik nem léteznek. Ami tanuláshoz jó lehet az a youtube és fórumok, utána havi előfizus csoportok. Ami fontos lehetőség szerint ha pénzügyi dolgokhoz a claudenak kell a chatgpt összeszedi az adatokat de mindig dobd vissza neki a saját anyagát 1-2 x alkalommal, hogy kritizálja meg, mert így van egy erős javítási hatása.
OTP moderált