Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond vasárnap, 13:33
Előzmény: #7334  Kawaszabi77
"Elhúzza még a Mága a nótátokat a Stradivárin!Mikor nem lesz áram,benzin,gáz,meg viz se olyan örömmel fogjátok hallgatni a keresztapa zenéjét,hogy közbe levelet irtok a Viktornak térjen vissza a Marcival,Petivel,meg a többiekkel együtt!!"
.
Itt az ukrán fronton már rég nincs se áram se gáz se benzin se Víz. Emiatt is késik az eheti nem átműtétem szóval még egy hétig most fiú maradok és felcserélődik. mostmár páratlan heteken leszek lány.
hekki
hekki vasárnap, 13:32
Előzmény: #7337  hekki
Ha ez a zibuk álltal uralt kormány marad, 4 év alatt 2 millió munkahely fog megszűnni. 16 év eredményeit 4 év alatt 0-ra írják. 
hekki
hekki vasárnap, 13:30
Előzmény: #7332  Dehogynincs
Paksot nem kellett volna leállítani. Hazai energia felét adja/ adta. 
Ezentúl majd vehetjük qrva drágán, az egy dolog, hogy 35/70 ft helyett 350 lesz 1kwh, de a cégek is qrva drágán kapják majd. Sebaj, majd bezár a sok akkugyár, hurrá. Bezár az Audi, mondjuk annak amúgy sincs sok hátra, Kína letarolja 10 éven belül az egész autóipart, elmennek az egyéb energiaigényes cégek, nem leszünk összeszerelő ország, hurrá!
És másnap mi lesz? 8 millió munkanélküli országa? 
hekki
hekki vasárnap, 13:26
https://www.vg.hu/energia-vgplus/2023/12/a-tengeri-aruszallitas-jovojet-hozhatja-el-kina-a-torium-alapu-reaktorokkal
Sötét Kelet fejleszt, gondolkodik, és cselekszik. 
bezzeg a fejlett nyugat sorra állítja le az atomerőműveket. 
Így aztán a sötét Kína hamarosan megoldja az olcsó, biztonságos atomerőműt, ami kis helyen is elfér, hajón például. :)
Ennek a nyugatnak vége van kicsik.
babo-lapat vasárnap, 13:10
csak a ti álomvilágotokban van hoyg valaki visszasírna egy hazaárulót és egy jól felhízlalt disznót.
babo-lapat vasárnap, 13:08
ezzel csak azt tudjátok hülyíteni aki 80 és a koporsó között van :) 5% alatt van a fidesz sztem enged el jobban jársz azzal különben az egészégedre fog menni :) 4 év múlva már szavazótok se lesz. Ez pont jól jött mert így az emberek felvilágosodtak hogy a fidesz semmit nem tett a hazáért az elmúlt 16 évben.Szél erőmű minek mi azt most milyen jól jönne az a kis áram is amit termelnek de semmi baj a lényeg az a fidezs már a koporsóban van és lassan a föld alatt 4m mélyen hogy a kutya se emlékezzen majd rá.
Kawaszabi77 vasárnap, 12:49
Előzmény: #7328  babo-lapat
Elhúzza még a Mága a nótátokat a Stradivárin!Mikor nem lesz áram,benzin,gáz,meg viz se olyan örömmel fogjátok hallgatni a keresztapa zenéjét,hogy közbe levelet irtok a Viktornak térjen vissza a Marcival,Petivel,meg a többiekkel együtt!!
babo-lapat vasárnap, 12:41
Előzmény: #7330  Schmidt
xD
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 12:40
Előzmény: #7331  hekki
Paks leállása után újra kell gondolnunk az energafelhasználásunkat.
Addig mindenki eljut, hogy mások fogyasszanak kevesebbet, hatékonyabban és értelmesebben.
Olyan mint az adózás. Én leget adózom, adózzanak többet mások.
hekki
hekki vasárnap, 12:28
" ‼️Mindenki az akkumulátor gyárakat akarja leállítani, de fogalmuk sincs arról, hogy milyen nagyon víz és energia éhes minden ADAT KÖZPONT .
Ezek fogják tárolni minden lépésedet, minden mozzanatodat. Még bővíteni kell. Az USA -ban már üzemel jó pár ‼️
Magyarországon több adatközpont (adatcentrum) is működik, főleg Budapesten és környékén. Ezek kiszolgálják a hazai vállalatokat, bankokat, telekommunikációs cégeket és a tudományos kutatást is.Ismertebb magyarországi adatközpontokWigner Adatközpont (Csillebérc): Az ország egyik legnagyobb és legismertebb létesítménye, amely a svájci CERN kutatóközpont adatait is tárolja.Invitech Adatközpontok (Budapest, Kozma utca).
Egyéb szolgáltatói és távközlési adatközpontok: A Vodafone, a Magyar Telekom, a DIGI, valamint a VIVAnet DC és más nagyobb IT-szolgáltatók saját modern szervertermekkel és adatközpontokkal rendelkeznek.
A magyarországi adatközpontok globális szinten közepes vagy kisebb méretűnek számítanak, de helyi szinten így is jelentős mennyiségű áramot és vizet fogyasztanak. Míg az Egyesült Államokban vagy Írországban hatalmas, több száz megawattos (MW) „hiperléptékű” (hyperscale) adatközpontok működnek, addig Magyarországon a legnagyobbak kapacitása is jellemzően 1 és 10 MW közé esik.ÁramfogyasztásAz adatközpontok folyamatosan, a nap 24 órájában működnek, így az áramigényük rendkívül koncentrált és magas:Példa: A csillebérci Wigner Adatközpont maximális kiépítettség mellett 7 MW feletti áramfelvételre képes.
Ez a teljesítmény egy kisebb magyar város vagy több ezer átlagos háztartás egyidejű áramfogyasztásának felel meg.‼️Sűrűség: A hazai létesítmények közül a Servergarden adatparkja rendelkezik az egyik legnagyobb energiasűrűséggel, ahol mindössze 300 négyzetméteren 1 MW hasznos teljesítményt koncentrálnak.
Vízfogyasztás és hűtés.
‼️A szerverek működése rengeteg hőt termel, amit folyamatosan hűteni kell. A vízigény nagyban függ a választott technológiától:Nyílt, párologtatós rendszerek: Az idősebb vagy olcsóbb technológiát használó központok vizet párologtatnak el a levegő hűtésére. Ezek a globális trendek alapján naponta akár több százezer vagy millió liter vizet is elhasználnak.
Zárt, folyadékhűtéses körök (Modern megoldás) EBBŐL VAN KEVÉS ‼️: A hazai modern központok – mint a Wigner, mivel a vizet nem párologtatják el a szabadba, a napi nettó vízfogyasztásuk kevesebb csupán utántöltést igényelnek."
Schmidt
Schmidt vasárnap, 12:22
Előzmény: #7327  Kawaszabi77
5-10 év mulva szabadul. Szerintem nem lesz nagy kedve mar jatszani utana a tervezoadztal mogott ulo, mindent atlato hős hazafit.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 12:16
A tisza mértéktelen áradása nem fog örökké tartani.
De a fidesz kétharmados áradása sem volt elég ahhoz, hogy a választók Feri bácsi vigyázó kezeit sírják vissza.
Pedig sokan ebben reménykedtek 2014-2022 között. Egészen a kegyelmi botrányig és a 2022-es ep-választásokig.
Most is vannak olyanok, a kádár gondoskodó államot sírják vissza az alattvalói lelkületükkel.
Én pedig piacgazdaságot szeretnék és polgárokat polgári tudattal.
babo-lapat vasárnap, 12:02
áprilsi 12 óta csak titeket látlak sírni :) Mi Tiszások megvagyunk 4 millióan :)
Kawaszabi77 vasárnap, 11:53
Apad a tisza!Már a vak is látja!Visszasirjátok még Viktorbácsi vigyázó kezeit!
badsector1
badsector1 vasárnap, 11:21
Előzmény: #7325  FTZS
Hűha.
FTZS vasárnap, 10:49
Előzmény: #7324  badsector1
Azta!
badsector1
badsector1 szombat, 22:31
Előzmény: #7322  FTZS
nekem is van egy jó tanácsom neked, feleslegesen dugod be mind a tíz bede zsótis vízforralódat a konnektorba, tisza- fidesz 74-19.

egy régi dakota közmondás:„Ha döglött lovon ülsz, szállj le róla!”
:))
Kawaszabi77 szombat, 21:57
Nem Paks2 lesz itt,hanem Dubai2!Áraggyon!
FTZS szombat, 21:29
Előzmény: #7321  badsector1
Legyen úgy! Egy jó tanács: van élet a Fidesz és a Tiszán túl is! De ha neked ez a közeged, akkor Hajrá badsector1!
badsector1
badsector1 szombat, 21:14
Előzmény: #7318  FTZS
én sem védtem vagy támadtam a fideszt, csak leírtam neked a valóságot, hogy nagyon elkúrtákok, és ezt a verést már nem fogjátok kimozogni, de ne add fel, majg jókat nevetünk a törpepártok törpetrolljain :))

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek