Megkezdődik a Fideszben az Orbán Viktor-mentő hadművelet Orbán Viktor és közvetlen környezete hónapok óta tudtak arról, hogy a Fidesz egyértelmű hátrányban van a Tiszával szemben.
Először azt hittem, hogy ez a riporterről szól és rákerestem. Andrási Betty pszichológus's Post https://www.facebook.com/andrasibettypszichologus/posts/pfbid0rFpCTCoZaYfpCbSs7Q7DPSeZLiEF8UuovSCV2WpdTTpZZUdUWnNsZcCezEwjjPAYl "Az, ahogy a riporter viselkedett, a folyamatos félbeszakítás, a fölény, a másik lenyomása, az azonnali védekezés, a nonverbális jelek, egyszerűen hihetetlen volt. Ilyet nyíltan tv-ben eddig sose láttam, pedig 40 éves vagyok. De, ha mélyebbre nézek, ez nem csak a hölgy tiszteletlen kommunikációjáról szólt. Ez egy idegrendszeri állapotot tükrözött, amiben most nagyon sok ember benne van." ______ nahát _______ Nahát! Tényleg a riporterről szólt.
Találtam egy (a Pride elvesztése utáni) "kutatást". Stabil Fidesz előny – hárompárti parlament 2025.12.02 https://www.xxiszazadintezet.hu/stabil-fidesz-elony-haromparti-parlament/ ... A november 29. és december 1. között végzett kutatás azt mutatja, hogy a Fidesz tovább tudott erősíteni a pozícióján (+1 százalékpontos javulás az október eleji méréshez képest), míg a Tisza rontott (-1) , ezzel együtt is azt lehet mondani, hogy úgy tűnik, hogy elérte a növekedési plafont , összegyűjtött minden korábbi ellenzéki protesztszavazatot. Tehát Jelenleg az állás a politikailag aktívak bázisán: Fidesz: 45, Tisza: 40. ... A fontosabb sporteseményeket kivéve egyáltalán nem szoktam tévét nézni, ezért rákerestem, hogyan tálalták ezt a "kutatást" a királyi tévén. https://www.youtube.com/watch?v=rdO7EwH3F5Y "Nem bírja áttörni az üvegplafont a Tisza Párt a friss közvéleménykutatási adatok szerint" Pálfalvi Milán a módszertan helyett Titanilla alákérdezésével fölmondta a kormánypropagandát. Itt értelmes kutatásokat is lehetett volna végezni. Mi volt a betiltott Pride-on megjelenő kétszázezres tömeg hatása? A Pride-ot ráadásul nem is a tisza szervezte és nem a Prideról szólt, hanem a gyülekezési szabadságunkról, amit a köztársasági elnökünk segítségével hatásosan körülmetéltek. Mennyire ég rá a tiszára egy hamisított 600 oldalas csomag? Átmenetileg biztosan elvett néhány százalékot. Most meg azt lehetne vizsgálni, miért nem cumizta be a kormánypropagandát a választók többsége? Mennyire hitt a göbbelsi propagandának a fidesz tábora? (Volt már hasonló/durvább. A német kapituláció után 1945-ben)
alkalmatlannak lett nyilvánitva. Ezért harcol a digitális fronton. Úgy jár mint az a japán katona, akit a II.VH után 30 évvel találtak meg és azt hitte, hogy a háború még tart.
Megelőztél. Én is ugyanerre jutottam, de más úton. Ki melyik oldalhoz tartozik? https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1cltbd6/ki_melyik_oldalhoz_tartozik/ ... sok oldalról nem tudom hova tartozik ... első komment ( 2y ago ) Én inkább azokat mondom amit kevés ember tud. DK: Nyugati Fény, Ellenszél, Valódihírek MSZP (bár itt ugye van átfedés a DK-val): Hírklikk, Hírhugó, Balramagyar, Ezalényeg Jobbik: Alfahír Fidesz (álruhában): Index, ATV, 168 óra, Propeller Mihazánk: Magyar Jelen
A jelenlegi információk alapján a Magyar Jelen (magyarjelen.hu) nem a Fideszé, hanem szorosan a Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető médium.Íme a legfontosabb tények a tulajdonosi háttérről és a portál irányultságáról:
Pártkötődés: A lap a Mi Hazánk Mozgalom pártközeli médiumaként működik. Tartalmai elsősorban a párt narratíváját segítik, és gyakran adnak felületet a párt politikusainak, például Toroczkai Lászlónak.
Hivatalos álláspont: A portál saját bevallása szerint nem kap támogatást a kormánytól, és tartalmaiban kritikus hangvételt is megüt a Fidesszel szemben bizonyos ügyekben (például LMBTQ-témák vagy gazdasági kérdések kapcsán).
Kiadó: A weboldal impresszuma szerint a kiadó az Innovatív Média Alapítvány, amely közismerten a Mi Hazánk holdudvarához tartozik.
Ideológia: Nemzeti radikális irányultságú lap, amely a korábbi, 2003 és 2013 között megjelent nyomtatott Magyar Jelen szellemi örökösének tekinti magát. Wikipedia +3
Bár a hazai médiaviszonyok között előfordul, hogy bizonyos témákban a portál üzenetei egybeesnek a kormányzati kommunikációval, szervezetileg és tulajdonjogilag elkülönül a Fidesztől és a KESMA-tól (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány).Ha további részleteket szeretnél tudni a lap finanszírozásáról vagy a főszerkesztő személyéről, szívesen segítek utánajárni!
https://magyarjelen.hu/velemeny/20233-kiknek-az-embere-magyar-peter-szakacs-arpad-irasa "gazdasági elit pontosan tisztában van azzal, hogy mikor kell a gebéről leszállni, és a döglött lóra nem raknak már nyerget. Ezért meg kell tervezni az irányított összeomlasztást, az átmenetet a 2030-as új globális világrendbe. A Fidesz most átmenetileg megmarad, és mellette fokozatosan kiépül a protestszavazói társadalmi bázis, az a rendszer, amely a Fidesz összeomlasztása után tovább szolgálja az embereket kifosztó gazdasági hatalmat. Ez most a nagy feladat, levezetni a feszültséget, új politikai rendszert építeni, azt az illúziót kelteni, hogy ez teljesen más lesz, mint az eddigi, pedig valójában nem lesz más. Hiszen pont az a terv, hogy ne változzon semmi, de azt az emberek változásként éljék meg."
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!