Egyébként szerintem is burokban él, ez persze nem zárja ki, hogy valamennyire keresztapa is. Egy szigorú alá-fölérendeltségi viszonyokon alapuló struktúrán ül és szerintem fogalma sincs, mi zajlik odalent. Vagy nem kap visszajelzést vagy nem is érdekli. Nem önmagában a külpolitikája miatt bukik meg (ha így lesz), sokkal inkább mert ez a struktúra egyre rosszabbul teljesít és egyrészt őhozzá már el sem jut az információ jelentős része, másrészt meg őt a világpolitikai brillírozás sokkal jobban érdekli, mint az országban felmerülő problémák. Azok megoldása másnak a reszortja, csak az a baj, hogy nem tudni, hogy kié. Így a szervezet egyre jobban bűzlik és a végén összedől.
lóf@szt él burokban... ő a mindenható keresztapa...minden szálat a kezében tart és írányít... nem kell itt mosdatni... semmi realitása sincs...?? szvsz
Ott rontotta el, hogy a hatalom mámorában elvesztette a józan ítélőképességét, nem érezte mikor kell a saját érdekében kicsit hátrébb lépnie, hogy aztán megint a csúcsra jusson. Láthatólag megvolt hozzá a közönség, sikerülhetett volna neki.
Mi volt a gond a koncerten? Sajnos nem tudtam elmenni, csak anyagilag támogattam. Puzsér beszédét viszont megnéztem, felemelő volt, ha tartósan jobb világ lesz Magyarországon, tanítani fogják az iskolákban.
Szerintem azért, mert OV egy burokban él, beteg és nem akarja elhinni, hogy már nem őt akarja a magyar nép. Plusz seggnyalókkal van körülvéve, akik nem merik elmondani neki az igazságot.
Jól látszik... "A magyar társadalom többsége ugyan kitartott az európaiság mint érték mellett, de fogékony a már „otthonos” paternalizmusra, fél a változásoktól, így az erre kényszerítő piaci versenytől, és igényli az attól megvédő állami gondoskodást, elfogadja a különalkuk lehetőségét, a szabályok kijátszhatóságát."
Európai szabad? Fel se fogod ezt a demagóg sz@art amit itt nyomsz. Te Európában csak gyarmatnak vagy jó. Váráslónak, fogyasztónak akit ki lehet zsigerelni. A szabadságról meg csak annyit, hogy a pénteki koncerteteken megmutatkozott, hogy ebben az országban mekkora, avagy túl nagy a szabadság! A messiásotok eddig már fűt-fát megfenyegetett, ezt csak egy szabad országban lehet. Én nem szeretnék európai lenni én szabad magyar akarok lenni!
Szegény kenyeres. Kitörölted a hozzászólásom. Kemény nap vár ma rátok. A bukásotok után még lehet belőled megafonos propagandista. M1-es már nem, mert remélhetőleg kirúgnak onnan mindenkit, aki asszisztált a féktelen fideszes hazudozáshoz.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!