Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Padre47 2026. 04. 05. 09:56
Előzmény: #4572  keeper
Amint vezető szóvá tett bármi hiányosságot vagy kritkiát annak az a székébe került. Ez megfigyelhető a rendörség honvédség és a büntetés végrehajtás esetében is. Nálunk a vagy bólogatsz és áldod a vezetést vagy nincs széked nincs beosztásod a jövő héten. 
Azzal sem értek egyet hogy a nyomás és a félelem miatt emberek elhallgatnak bármit, ugyanis az nem vezet elöre, a fejlődést a haladást a javulást azonnal fékezi és leépülési folyamatokat indít el. Ha már valaki kiáll kérdezik válaszol pedig tudja hogy fegyelmi eljárás lesz a következménye ott gond van. Sajnos kevesen jutnak el idáig.
Tudom 10 év engyenruha után hogy egy dolog fix amit nem tehetsz és az a gondolkodás a tenni akarás. Azt nevelik ki belőled először. 
Az afgán és iraki missziók nato missziók voltak minden tagállamtól elvárt részvétellel.
Csád pedig eleve nem is kért a magyar részvételből csak a parlamenten ment át többségi szavazattal.
Legalább kevesen de bevállalják hogy hazaárulózzák őket az őszinteségükért.
szieszta 2026. 04. 05. 09:49
Előzmény: #4578  keeper

Még mindig mindenért gyurcsány a hibás? 16 év után?
Miért nem csukták már le és vették vissza vagyonát? Meg az összes privatizőrtől? Szerintem 2/3 dal lehetséges lett volna. Ehelyett a 2/3 ot arra használták, hogy az összes lopásukat le lehessen papírozni.
Ráadásul még soknak óriási összeget fizettek ki az üres kincstárból, hogy megszerezzék az akkor ellopott vagyont. Ezzel kétszer rabolták ki a nemzetet. Hitelből.
keeper 2026. 04. 05. 09:41
Előzmény: #4564  Istvan78

" amivel Orbán ellenfelét terheled."
Ezt légyszives pontosítsd, mert nem tudom, hogy mire gondolsz. Bár mondjuk, nem is nagyon érdekel...
.
"Nem kedveled Orbánt, de egyszer se kritizáltad még őt,"
A kóros hazudozásból még mindig nem gyógyultál meg?
.
"Azt mondod, nem kedveled a politikai haszonszerzést. Hányszor kiritzáltad Orbánékat politikai haszonszerzés miatt,"
Legalább vagy 7 féloldalas bejegyzést késztettem a Jászai és Mészáros Orbán összefonodásról a 4iG-ben, a vörös bárók, a telkó szektor átjátszása, a digi kiszorítása, a hadsereg modernizálása  és a többi, a  legutóbbit pont csötörtökön a Hirtenberger 49%-ának eladásával kapcsolatban, de ne zavartasd magad...
-
Mellesleg attól, hogy egyes dolgokkal nem értek egyet a poltikájában, még mások lehetnek értelmes dolgok, ahogy MP esetében is....de tudom ezt nehéz megemészteni...
-
Jut eszembe, amikor a korábbi kormányok 2002-2010 között eladományozták a T-72 páncélosaink tetemes részét Irakba, vagy épp a Gripen vétellel kapcsolatban kerültek korrupciós botrányba, akkor hol voltatok?
Üssünk mindenkit, senki se meneküljön...
.
Vagy amikor az ő pártfogoltjaik kerültek kulcspozícióba és szereztek zsíros szerződéseket 2002-től vagy a rendszerváltáskor át lett nekik játszva a fél ország?
Vagy már talán mindegy is, mert már akkora az összefonódás?
https://www.atv.hu/belfold/20250211/koka-janos-egyenes-beszed-interju-elo/
.
Magyarországnak amúgy már régen annyi, függetlenül attól, hogy lesz-e MP vagy, hogy most Fidesz van-e vagy sem, de majd ti is rájöttök egy szép napon, ha ránéztek a korfára, ezt az eddigi kormányok közösen hozták össze...
Eisenburgprofesszor 2026. 04. 05. 09:27
Előzmény: #4570  sasa44
Eisenburgprofesszor -Nincs kettő négy nélkül című film egyik szereplője. 
Meglátjuk mi lesz jövő vasárnap, ha a Tisza nyer, akkor is menni fog tovább az élet. 
Hajrá! 
Toka 2026. 04. 05. 09:07
Előzmény: #4574  keeper
Azért érdemes figyelni, szemmel tartani...a közpénz nem veszitheti el kozpénz jellegét...
keeper 2026. 04. 05. 08:59
Előzmény: #4563  Toka
Nem kell aggódni, Dubajba már semmit nem visznek az elmúlt hónap eseményei következtében...
Toka 2026. 04. 05. 08:57
Előzmény: #4571  Angelo
Justitia vagy Dikè nem fog sajnalkozni.
keeper 2026. 04. 05. 08:57
Előzmény: #4560  Padre47
Csak és kizárólag a telexes videót néztem meg semmi mást, az alapján sokszor a korábbi állításainak ellentmond, ez van. Sajnos az életpályáját nem tudom, a majd 2 órás riportba nem szántak rá 3 percet, hogy ismertessék, nyomozni nem fogok.
.
Egyébként már megnéztem pár videót is ezzel kapcsolatban, az egyik ez ezredesé azt nyilván már láttad, de a másik egy századosé, aki részben igazat ad neki, de közben kiderül, hogy ő a probléma egyik forrása is:
https://youtu.be/jEQ8lzTkHDk
A videóban szerepel a Csád misszió is, ami hiába van megszavazva, jó eséllyel semmi sem lesz belőle, de mind1, mellesleg Afganisztánban, vagy Irakban biztos jobban megérte ott lennünk sok előnyünk származott belőle...
"és több rangos külföldi katonai iskolát is elvégzett.​ "
Csak épp a magyar tisztképzőt hagyta ki, mert volt valamilyen diplomája, így egy KVNR gyorstalpalón esett át...
.
Ekézte egyébként a fizut, a felszerelést, illetve, hogy a minisztériumból irányítanak mindent (ami egyébként nem igaz, ami egy korábbi interjúból is kiderül) , és ahogy írtad 2023- óta a minisztériumban van referesként szóval onnantól nem hiszem, hogy volt bevetésen.
.
És akkor itt a cikk 2022-ból a MH akkori parancsnokával, a fejlesztésekről, a felszerelésekről, a fizetésekről, hogy miért nem nől az állomány és a többi:
https://mandiner.hu/makronom/2022/08/makronom-haderofejlesztes-ruszin-szendi-romulusz-magyar-honvedseg-interju
.
Az egészben pedig az a legviccesebb, hogy amikor állítása szerint minden probléma volt, akkor pont a kedvenc parancsnoka volt a főnök (2021-2023).... szóval nyugodtan referálhatott volna neki 3 év alatt, főleg, hogy a parancsnok sajtósa választotta ki a toborzó videók készítésében való részvételre...
Angelo 2026. 04. 05. 08:47
Előzmény: #4570  sasa44

Én azért sajnálom őket, amilyen fanatikusok biztos, hogy nem lesz nekik egyszerű feladat feldolgozni imádott vezérük bukását. 
Gyakorlatilag nullára csökkent a fidesz győzelem esélye.
sasa44 2026. 04. 05. 08:42
Előzmény: #4567  Eisenburgprofesszor

Már csak 7 nap "professzor".
Olyanok vagytok, mint a sertés, akit már torkon szúrtak és az utolsókat rúgja a kimúlása előtt.
Toka 2026. 04. 05. 08:33
Előzmény: #4568  Angelo
Nem énekelték, ezek kommunisták.Hajrá Tisza!
Angelo 2026. 04. 05. 08:28
Előzmény: #4567  Eisenburgprofesszor
Eisenburgprofesszor 2026. 04. 05. 08:26
Előzmény: #4555  keeper
Remek összefoglaló. 
wgl 2026. 04. 05. 08:01
"Mindent alá kell rendelni a közös győzelemnek. 
Én csak azt tudom mondani: 
 -- "Mostantól kezdve mindenki tényleg tegyen meg mindent, amit tud, mert…ismernek engem, 
nem vagyok ember, aki fenyegetőzik, meg durváskodik, de higgyék el, semmi nem lesz elfelejtve. 
Minden fel lesz jegyezve, és minden el lesz rendezve."
wgl 2026. 04. 05. 07:58
 MP-t csepülőknek nem jut eszükbe: Ocsmány Vigyor komcsi bölcsőben született komcsi szülőktől, 30 évig  vallotta is, majd Soros pénzén élt, a liberálissá vált pártját Soros támogatta,
 -  liberálisként  10 évig a nemzetközi liberális internacionalé alelnöke, aztán látta:  itt csak futottak még kategórába léphet, megest pálfordult és plebejus polgári könzervatív irányt vett. 
Elkezdett Mein Kampfot olvasni, tetszett neki és elindult a nácizmus felé, felkapta a mi magyarok vagyunk a világ legtehetsésebbjei,  eközben tanulmányozta Göbbels kommunikációját, mert 2002-es bukásuk után rájöttek: a KOMMUNIKÁCIÓ A LEGFONTOSABB!!  
Elindult az agymosás:  
A HAZA  NEM LEHET ELLENZÉKBEN! 
MINDENKIT GYŰLÖLÜNK AKI NEM FIDESZHÍVŐ! 
Istvan78 2026. 04. 04. 23:24
Nem kedveled Orbánt, de egyszer se kritizáltad még őt, itt viszont vetted a fáradtságot és leírtad ezt e rengeteg, alig valamit is érő szöveget, amivel Orbán ellenfelét terheled. Csöppet se átlátszó.
Azt mondod, nem kedveled a politikai haszonszerzést. Hányszor kiritzáltad Orbánékat politikai haszonszerzés miatt, pedig ők nagyüzemi módon csinálják azt 16 éve a hazudozásukkal, propagandéjukkal, karaktergyilkossággal, rágalmazással, titkosszolgálat bevetésével, stb. 
Toka 2026. 04. 04. 21:29
Toka Úr pénzét nem vihetik Dubajba Ezt értsék meg.
sityaki 2026. 04. 04. 21:15
Kétségtelen, hogy sok különbség van a leszuperált kajakos és teközötted... Kíváncsi lennék egy videóra...
Toka 2026. 04. 04. 20:23
Mi jobboldali, konzervativ, keresztény gondolkodásuak a Tiszara szavazunk.A korrupciot egyáltalán nem tűrjűk, és a nyugatot választjuk.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek