Nem kell licitálni! Amit akartok az, hogy az éhes, üres hasú szúnyogot ráengedni a koncra. Sokkal többet fog lopni a tiszás politikus. Élettapasztalat: A járt utat ne hagyd el soha a járatlanért.
Úgy látom a tisza hívők olvasni sem tudnak! Téma: ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK! A Magyar féle arrogáns módon nyomultok. Kívánom hogy nyerjetek és és meglássátok mekkora szarba léptetek!
Jol be vagytok szarva,az azert latszik. En a fideszbol lapatoltam kinaz ellopott penzeket,mert siman lehetett,aztan most mar annyi van,h inkabb a tiszahoz alltam. Na,kb ilyen ez a baromsag,amit idemasoltal.
Hónapok óta érlelődött bennem, hogy magánakcióba kezdek, és megpróbálom visszaterelni az eredeti mederbe a mozgalmat, amelynek az első hetek után magam is tagja voltam, és kitartottam ameddig csak lehetett. Igen, a Tiszáról beszélek, amelynek – a propaganda hazugságaival ellentétben – valóban volt szíve és küldetése. Legalábbis én, és még néhány társam rendíthetetlenül hittünk ebben. Péter fejébe sosem láttam bele, ő az elejétől fogva nagy talány volt, de megkérdőjelezhetetlen, hogy az ő médiatrükkjei nélkül a mozgalom sem kapott volna ekkora figyelmet. Azért nevezem trükknek, mert idővel rá kellett jönnöm: ő nem hisz semmi másban, mint a saját áhított hatalmában, amiért bárkin és bármin keresztülgyalogol. És be kell vallanom, ebben én magam is sokáig cinkostárs voltam, mert – ahogy sokan mások – én sem szóltam, hogy állj. Hagytuk, hogy azt tegye, amit csak akar, ő pedig szépen lassan zsákutcába terelt minket. Utóbbiról persze a nyilvánosság részleteiben soha nem hallott, hiszen a Fidesznek nem hisznek el semmit – jegyzem meg joggal –, a független sajtó pedig ellenállás nélkül szolgálta és szolgálja ki Pétert, ami egyenes út a káoszhoz. A vízválasztó számomra a romániai kaland volt, ahol Péter összejött azzal a lánnyal, akinek később el kellett vetetnie a babát, és hallgatnia kellett a történtekről. Ekkor szóltam először nyíltan a többiekhez is, hogy ennek nem lesz jó vége. Ők is érezték. Zoli volt az egyetlen, aki a színfalak mögött nem volt gyáva, de a fiúkkal együtt hiába próbáltak zöld ágra vergődni Péterrel; ahogy a lánynál, itt is megalkuvás lett a vége. Péter üzletet kötött. Ez volt, és most is ez a bevett módszere. Amikor meghallottam a többiektől, hogy a hotelszoba-ügyben is sikerült megalkudnia, és ne féljek, mert ezt az ügyet is „sikerült megmentenie”, azt éreztem, hogy nincs tovább. Ez az ember teljesen szétveri a kívülről egységesnek látszó pártot. Nincs olyan irány, ahonnan ne fogná valaki a rengeteg meggondolatlan lépést követő megalkuvása miatt. Azokat az embereket, akik még józanok, és legalább a háttérben kiállnak az eredeti fellángolás mellett, a propaganda csak puccsistáknak nevezi. Pedig nem puccsisták, csak gyávák, mert nem merik keresztülvinni a reformot, amely nélkül egy újabb Fidesz-kétharmad vár ránk. Nekik üzenem most: mindent elértetek, és még sokkal többet is el fogtok, de ehhez szembe kell szállni a mozgalmunk haszonélvezőivel, akik ciánná váltak a Tiszában. És bármennyire szomorú ezt leírni, ők bizony Márk és Péter! A drog- és szexbalhéik olyan károkat okoztak és okoznak, amelyeket csak ideig-óráig lehet orvosolni a baráti mérésekkel és baráti médiával. Teljes változásra van szükség, még mielőtt a balhék szele arcon csap mindannyiunkat! Kezdjetek el ébredezni! Ideje visszaterelni a Tiszát a mederbe!
Új antirekordot döntöttél 39-el 🙂 Ma az átlag 10 körülivel szemben huszon-harmincx “olvasó” nyílvánított véleményt. Kicsit sem átlátszó 😆😤 Csak a szokásos módszerek.
Egy hét alatt több mint százezer emberhez jutott el a Ruszin-Szendi Romuluszt katonák toborzásával vádoló kamucikk Facebook-hirdetése
A Magyarország Szíve nevű, lovasközpont kategóriába sorolt Facebook-oldal több hirdetéssel is megtolta annak a gyanús oldalnak a tartalmait, amit egy orosz dezinformációs akció részeként hoztak létre. Jöhetnek a Facebook linkek MÉG MÉG MÉG! :-))
4 éve megúsztátok óriási szerencsével , nem kellett hozzá közvetlen csalási belenyúlás. Elég volt a csalás amit évek alatt felépítettetek szavazókör átrendezéssel, kamuindulókkal, győztes kompenzációval stb. 4 éve még egy széttöredezett - szerencsétlen ellenzék volt (akiket nyilván ti is tartottatok részben fent) a másik oldalon...Ettől függetlenül már 4 éve is érett a vereségetek csak a Putler-etek éppen akkor támadott. Sok embert megfélemlítettetek akkor még a háborúval, Mári-Zay rutintalan nyilatkozatával. Az sokat számított akkor. Az agyhalott szerencsétlen nyuggereitek közül azóta sokan kihaltak már, és a gazdasági mekk-elekeskedés se jött ki akkor még. Most szopó lesz, most már meztelen a (varangy) király, a körülmények megváltoztak - a nép nem hagyja magát már átb....i. Orbán eltűnik a történelem süllyesztőjében... reméljük örökre... Áradni fog a nagy folyó, nem állnék az útjába..... ide persze te majd irogathatsz még utána is..bízva egy feltámadásban 4 év múlva. --
Az elmúlt 16 évben az Orbán rendszer 3000 milliárdot költött. A kormány költötte ezt közpénzből a Fidesz ill. Orbán hatalomban tartása érdekében. Ez valamelyest több, mint a négy milliárd. Nemde?
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!