Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hekki
hekki ma, 09:56
Előzmény: #3859  krida
Tudja, csak nem érdekli, mert ez a szerepe. Kap érte elég pénzt. Nem csak a képviselői állásért. 
krida
krida ma, 09:54
Előzmény: #3857  sasa44
Ha nekem kéne takarodnom a Parlamentből, nem lenne képem beolvasni annak, aki viszont maradni fog, hanem elgondolkodnék azon: vajon a magyar társadalom miért utasítja el azt a sok baromságot, amit képviselek? Dehát ő szemmel láthatólag nem gondolkodik el ezen, és valószínűleg soha nem fogja megérteni...
rockmaster ma, 09:18
Előzmény: #3849  wgl
A pénzhez nem mindig jár ízlés :)
sasa44 ma, 08:36
Előzmény: #3856  krida
Szerintem ezzel a kérdéssel fordulj Tordai Bencéhez!
Az meg hogy TE hogyan értelmezed Tordai Bence tulajdonságait, legyen a te szoc.problémád, ne tőlünk várd a magyarázatot, ha kérhetem.
Egyébként meg a fidesz nem marad. 
Pont.
krida
krida ma, 08:05

Azt az egyet mondja már meg valaki, hogy Tordai Bencéből miért hiányzik az alázat? 
Feláll, és habzó szájjal mondja hogy a fidesz retteg, meg hogy Orbán Viktor utolsó miniszterelnöki beszédét hallottuk - ugyanakkor az ő, a Tordai Bence pártjai nem fognak parlamentbe kerülni (gondolom ő sem), az összes rendszerváltó párt közül a fidesz marad a parlamentben (eltűnt az szdsz - az emberek rájöttek mit is jelent az általa képviselt liberalizmus, de eltűnnek az utódpártjai is - a momentum, a párbeszéd, eltűnt az mdf - pedig jól indult, de Dávid Ibolyának sikerült leépíteni miután megpróbálta összekavarni egy kis komcsi és libbant beütéssel, és ami a legnagyobb dolog: eltűnik az mszp - rendszerváltáskor megdöbbentünk mennyien szavaznak még a komcsi párt, az mszmp utódpártjára, azt hittem sose fog eltűnni, és ELTŰNIK! -VALÓBAN MEGTÖRTÉNT A RENDSZERVÁLTÁS!!!)
A fidesz marad. Valami oka csak van. Bence ezt nem látja? Ha ő és pereputtya tűnik el, akkor miért nincs benne legalább alázat? Nem gondolkodik el semmin?
krida
krida ma, 08:00
Előzmény: #3854  hekki

:)
Az ukránok ismét bemutatkoztak... :)
Toka hétfő, 21:59
Előzmény: #3850  krida
Igaza van Krida Ur.Ez is egy nagyon jo cég.Jol termel és fontos munkát végez.Aki szeretné olvashatja.Én balek, a Toka clubbot meg ingyen csinálom.😢
https://24.hu/fn/gazdasag/2026/02/23/rogan-gaal-sarka-bulvarlap/
krida
krida hétfő, 16:56
Előzmény: #3849  wgl
A tiszáé: Nagy Ervin a pedofil Lakatossal:
https://keptarhely.eu/images/2026/02/23/v02/20260223v02zklhl3.jpeg
krida
krida hétfő, 16:54
Tordai Bence felszólalt a parlamentben - Orbán kormánya szánalmas és kártékony szerinte. Lol. Kedves Tordai, a prájdolásotok a kártékony az országban, nem pedig az, hogy Orbán rengeteg céget behozott, a rezsit megfizethetővé tette, és jelentős adókedvezményeket - vagy épp adó-eltörlést adott az embereknek! Hát, Tordai szerint mindez kártékony: épp ezért nincs sehol a pártjának (pártjainak) támogatása, az embereknek nem hiányzik, hogy ezt a "kártékonyságot" megváltoztassák, azaz: jó nagy adóemelések legyenek ismét, a rezsi az egekbe kerüljön ismét, és kilőjjön a munkanélküliség!
wgl hétfő, 16:19
Fidesz divatdiktátorai!     
https://i.imgur.com/tpJFh2Q.png
krida
krida hétfő, 16:14
Sok szakember érkezett Európába:
https://www.facebook.com/share/r/1CPgHVg8nr/
sityaki hétfő, 16:02
Előzmény: #3846  kucsum
Egy kridának mondod, aki szellemi óriásként "átlátja a legalapvetőbb összefüggéseket" is...?
kucsum hétfő, 12:42
Előzmény: #3845  krida

Figy erről oldalakat lehetne leírni elemzésekként, és én nem vagyok gazdasági elemző, és nem is fizeti senki ki a bérem, ha ebbe belefeccolnék 4-5 óra kutató munkát. De azért nagy vonalakban ami fix és tudott:
4000 foglalkozatott fő, max 1 milliós fizetéssel : évi 48 Milliárd 
iparűzési adó : évente 13 Milliárd, (illetve 2024 elött ez csak a fele volt !)
Mivel EU-ba vám mentesen exportálunk ezért amit külföldre eladunk abból 0 forint haszna van a  magyar államnak.
Ha nézzük a belföldi legnagyobb piaci szegmensét, az elektromos auto ipart, nos tavaly kb 20.000 elektromos autó eladás volt, mondjuk h a felébe gödből került az aksi. 1 átlagos autóba kb 4 millió az akkumlátor, azaz 10000x 4millió az 40 Milliárd. ennek az áfája 12 Milliárd. Ja és ezekre állami támogatás jut, azaz állam kifizeti a 30-40% át hogy a vásárlást ösztönözze! Maradt max 8M . Mondom ez Mo.-on a legnagyobb piaci szegmens!
Ez a 3 fenti adat összege pariban nincs, se a direkt tőke injekciókkal, (csak a tavalyi 133 Milliárd!) se az általad hasra ütés szerűen 1:4 hez megtérülés = 532 Milliárddal. Mindezt, úgyhogy a termelés már tetőzött,és lejtmenetben van, + Kínával meg most megyünk bele az Eu a vám háborúba! Mondhatod, hogy ezek 5-10 év múlva megtérülnek, én nem vagyok benne biztos hogy itt lesznek 5-10 év múlva. Sőt...
Az, hogy az államnak x évente 133 milliárdokat bele kell tolni, az elég sokat sejtet, hogy mennyire éri meg magának az aksi gyárnak, hogy itt gyártson. És az egyéb jellegű támogatásokat, ami az államnak bele került (utak, víz, gáz kiépítése, munkás szállok, stb) nem is vettem számításba! Keress rá pár helyen hogy miért nem éri meg egy államnak összeszelő üzemnek lennie!
krida
krida hétfő, 09:53
Előzmény: #3836  kucsum
Szerintem magad is ki tudod számolni, ha van egy többezer főt foglalkoztató nagy cég, ahol különböző poziciókban dolgoznak emberek, vajon mennyi adót fizet utánuk havonta a cég? És 1 évben? (általában nem 1 évig működnek, s vajon mennyi adóbevételt jelenthet egy ilyen cég az államnak az egyéb adókkal együtt?)
krida
krida hétfő, 09:09
Toka vasárnap, 20:05
Előzmény: #3841  Colas
Összekeveredik a határrendészeti kerdés a propagandával.Lengyelországot sem árasztottak el az illegális bevándorlók.Lengyelorszagban sem esznek bogarakat, és nem mütik át magukat.Sem a csehek, Szlovákok, Horvátok, Románok nem esznek bogarat.Hozzájutnak az Eu forrásokhoz, mi meg fizetünk azt nem kapunk, de még naponta 1 millio eurot fizetunk.Krida Úr biztos nem akar bogarat enni, de megnyugodhat mert ha nem akar nem kell.A rovarfeherje feldolgozo is csödbe ment...
wgl vasárnap, 19:10
Előzmény: #3841  Colas
Ukrajna hazugságra 300 mrd.   
https://i.imgur.com/7l8RM2f.jpeg 
Colas vasárnap, 19:05
Előzmény: #3839  Toka
Illegális határátlépéssel? Alanyi jogon az állam tart el benneteket, lakhatást, pénzt, és ingyenes egészségügyi ellátást kaptok? Meg akarjátok változtatni (vagy megváltoztattátok) az itt élő népek vallási szokásait és törvényeit a sajátotokra? Eszetek ágában sincs beilleszkedni, és törvényes munkával pénzt keresni? Szerintem Kridának azokkal van baja, akik illegális határátlépők, és ezen kérdésen kívül a feltett kérdésekből legalább még egyre csak igennel tudnának válaszolni.
wgl vasárnap, 06:12
Előzmény: #3838  Istvan78
Ocsmány vagy hülye, vagy ostoba.
egyébként övé a hazudozás vilagrekordja, 5 perc alatt 7 vaskos hazugsággal.
Toka szombat, 23:59
Előzmény: #3834  krida
Én is migráns vagyok itt, ehhez mit szól.Ide migráltunk már többszáz éve.Nem fogunk bogarat enni.
Istvan78 szombat, 23:44
Előzmény: #3833  Istvan78
A Fidesz most is hazudik.
.
https://telex.hu/belfold/2026/02/21/valasztas-ajanloivek-nemzeti-valasztasi-iroda-fidesz-orban-viktor
.
A Nemzeti Választási Iroda mondja, hogy ők nem számolják össze a leadott ajánlásokat, megállnak az első 500-nál.
Másrészről, a Tisza azt mondja, hogy ők délben leadták, amit addig gyűjtöttek, de később folytatták.
A lényeg: nincs hiteles adat, ami alapján a Fidesz azt mondhatná, amit. Hazudik, mint mindig.
Istvan78 szombat, 23:33
Előzmény: #3834  krida
Ezt honnan vetted? Az EU és a NATO miatt sok "fehér ember" is ott lakik nem belga állampolgárként.
Kérek hiteles forrást.
kucsum szombat, 23:21
Előzmény: #3829  krida
Szerinted bele lehet kötni, de mégsem teszed.
Trianon miatt tartunk itt? Miért nem inkább a vadkanra fogod aki felöklelte Imre herceget? 
Tavaly a gödi akkugyárnak 133 Milliárd forintot adtunk, ezek szerint 533 M-ot kéne minimum a Samsungnak az állam felé befizetnie? Amikor  tavaly 1800 M volt az árbevétele és 23M a vesztesége? valahogy nem jön ki a matek. :/ 
Nagyon naívnak kell lenni közgazdaságtanilag, hogy azt hidd, összeszerelő üzemek országaként lesz itt kézzel fogható fejlődés. 
Az oktatást nem szétverni kellett volna, és nem ellopni a fiatalok jövőjét, hanem képezni őket, akkor hosszú távon ezen pénzek többszöröse vissza jött volna, ráadásul úgy, hogy Magyarország megáll a saját lábán!Elbasztunk 16 évet, és a fidesz azért könyörög hogy elkúrhasson még 16ot!
Istvan78 szombat, 23:18
Előzmény: #3829  krida
A foglalkoztatottság téyleg nagyot nőtt a 16 év alatt, de:
- A 2008-as válság megnövelte a munkanélküliséget, ezért alacsony bázisról növelt a Fidesz
- 2013-tól nagy világgazdasági konjunktúra volt 2020-ig, ez segítette a Fideszt új munkahelyek létrehozásában
- Hatalmas EU pénztömeg érkezett, ez is segíett a Fidesznek
- A Fidesz foglalkoztatottnak mondja a közfoglalkoztatottakat, ami csak nagyon nagy jóindulattal az
- A Fidesz magyar foglalkoztatottnak mondja a külföldön dolgozókat, akinek van magyar lakcíme (Ugyebár ennek se kellene beleszámítódnia az "egymillió új munkahely"-be).
- 2011-es EU előírás miatt foglalkoztatottnak minősülnek a gyermekgondozási ellátásban (gyes, gyed) részesülők is, amennyiben az ellátás előtt dolgoztak.
.
Ezt persze hiába írja le valaki a krida féléknek, ők századszor is elharsogják a "Fidesz rengeteg céget hozott be" propagandát.
krida
krida szombat, 23:10
Előzmény: #3831  Istvan78
Brüsszel: 63-70 % a migránsok aránya! És sorba vehetnénk az EU nagyvárosait! 
https://www.facebook.com/share/r/14RWmugmkAr/
Istvan78 szombat, 23:08
Előzmény: #3830  krida
Azt a Fidesz állítja csak, hogy 110 ezer ajánlást gyűjtött a Tisza. 
Istvan78 szombat, 22:58
Előzmény: #3823  krida
Úgy tudtak segíteni embereken, hogy más oldalról meg elvettek. SZJA mentességért cserébe sokkal kevesebbet költöttek egészségügyre, nyugdíjra, gyerekvédelemre, tömegközlekedés fejlesztésre. Úgy néz ki, nem "látod át az alapvető összefüggéseket"se.
Közben az államadósság is felment 76%-ra, miközben óriási EU pénzek ömlöttek be.
A lényeg ott mutatkozik meg summa summarum, hogy a GDP és fogyasztás lista végére keveredtünk az EU-ban... Lásd még alapvető összefüggések.
Istvan78 szombat, 22:52
Előzmény: #3822  krida
Az EU-ban senki nem helyesli az illegális migrációt, sőt 15 óta már büntetendő. Miért hazudozol folyton? Kit próbálsz megtéveszteni, láthatod, hogy itt mindenki tisztában van az igazsággal, senkit enm állítasz át a Fidesz oldalra.
Az AFD hiába a kegnépszerűbb párt talán, most se alakíthatna szövetségi kormányt, mert a többi párt elzárkózik tőle, sőt tartományi szinten sincs kormányon.
A "libbantos" propaganda katyvaszod nélkül meg tudnánk lenni.
Majd elfelejtettem, nagy újításod van:
A "libsik nem látják az alapvető összefüggéseket" lecserélted a "alapvetően nem érzékelik az őket körülvevő valóságot" szövegre. Megújultál.:)
krida
krida szombat, 22:48
Hajrá tisza!
MP: 250 ezer ajánlást gyűjtöttünk már délig.
Aztán este kijön az összesítés,  mely szerint az első napon a Fidesz 196 ezer, a Tisza 110 ezer ajánlást gyűjtött össze. 🙂
krida
krida szombat, 22:42
Előzmény: #3824  kucsum
Azért itt jópár dologba bele lehet kötni.
.
Trianon óta nem találja hazánk a kitörési lehetőséget. Elvesztettük a gazdag Erdélyt (csodálom, hogy a románok még nem húztak el mellettünk), de végre ez a kormány úgy tűnik megtalálta: rengeteg céget hozott be, kiépítette úgy az országot, adórendszert, energiaárakat, melyek vonzóvá tették az országot. 
.
Tehát valóban sok céget hozott be, és valóban komoly támogatást kapott sok cég. Ám nagyon naívnak kell lenni ahhoz közgazdaságtanilag, hogy hamar be ne lássa az ember: 1 Ft támogatás 4 Ft bevételt hoz az államnak.
.
(gazdaságilag engem egyedül az aggaszt, hogy megin adósodunk elfele, pedig a fidesz végre ezen is változtatott: építeni kezdte le az államadósságot)
krida
krida szombat, 22:37
sityaki szombat, 22:03
Előzmény: #3824  kucsum
Nem abból a rétegből kerül ki a barátunk, ahol az értelem fénye világít :-)
_Sigorszky
_Sigorszky szombat, 22:02
Előzmény: #3822  krida
belelógott a bilibe a kezed?
sityaki szombat, 21:59
Nem tudok a vakok helyett látni. Vannak reménytelen esetek.
kucsum szombat, 21:00
Szögezzük le a kormánynak nincs pénze, ők csak az adófizetők által befizetett adókat kezelik. Azaz minden egyes rosszul vagy felelőtlenül elköltött pénz lopásnak számít, már csak azért is mert ágazatoktól von el ezáltal közpénzeket, és a felelőtlen költekezéssel az  inflációt is felfele pumpálták.
Na hát kezdjük azzal, hogy évi 400 milliárd forinttól esünk el, azzal, hogy a kormány szarik a jogállamiságra.
Aztán voltak a lélegeztető gépek ügye ahol vettek 17.000 darabot 300 milliárdért, ahol 2000 darab bőven elég lett volna, már csak azért is mert sose volt annyi szakember hogy ezeket működtessék.
Budapest belgrád vasút: 1000 milliárdba került, már 12 éve csinálják. Megtérülni sose fog, már a kezdetekben is arról cikkeztek, hogy 3x-os áron építik, de hát Lölökének kellett a pénz pumpa.
Mohácsi híd 389 milliárdba kerül az adófizetőknek. Óránként 25 átkelő autóval számolnak, mert a semmibe vezet.
Mátrai erőmű:  Opus belevett 6 milliárdért, a tőke tartalékából kifizettek maguknak 11 milliárd osztalékot, aztán eladták az államnak 17 milliárdért.
M100 : 400 milliárd. biztos, hogy egy szar gazdasági helyzetben lévő országnak, kell ennyi pénzért egy mindösszesen 32 km-es útszakasz? Lölö szerint igen! Eredmény rekordár/ km! 
Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonal felújítás (nem építés!!) 126,8 milliárd forint, 1 km 4,37 milliárd ft, minden idők legdrágább felújítása! 
De sztem ide sorolható minden 2010 es évektől minden megépült autópálya és vasút vonal, ugyanis mindent feláron, eseteként a reális árhoz képest 2-3xos feláron  építettek.
Ja és ne felejtsük az aksi gyárakat, amiket az állam több 1000 milliárd forinttal megtámogatott, kiépített nekik infrastruktúrát (miközben ez máshol lerohadt), viszont a munkások és tulajdonosok is majdnem mind külföldiek akik az osztalékot és fizetést haza utalják. Tetszetős, mint GDP mutató haszna van, de Magyarország és a magyarok nem igazán profitálnak belőle.
Biztos sok mindent kihagytam, de ennyi legyen elég egyelőre.
krida
krida szombat, 19:06
Előzmény: #3821  sityaki

Na, mit loptak el tőled? Kíváncsian várom. Fogalmam sincs hogy lehet úgy szétlopni az országot, hogy közben egy csomót segítenek az embereken (v.ö. Bokros korával). 
A mutyizást nem helyeslem, senki se helyesli, jópár politikus ellen indult eljárás, van aki börtönbe is került, MNB: komoly vizsgálatok vannak. Nagyon helyes döntés volt Matolcsy-t lecserélni Vargára, azóta stabil a forint is. Én személy szerint Nagy Mártont is lecserélném, s valaki normálisabbat raknék a helyére. 
krida
krida szombat, 19:03
Előzmény: #3820  Istvan78

Jópárszor leírtam miért szédült a tisza. 
.
Gondolom csak ti nem látjátok, hogy az EU-ban fordulni kezd a kocka, s mire felocsúdtok, már lehet a jobboldal veszi át a vezetést. Ez a jobboldal teljesen ellene van a mai libbant vezetésnek. Nem helyesli sem az illegális migrációt, sem a gender-őrültséget, sem a többi eszementséget. Az AFD, mely már nyilvánvalóan vezet NÉmetben, még az EU-ból is kiléptetné Németországot (ami persze nekünk nem lenne jó). Tehát ha a tisza nyer, és Magyarország beáll a libbantak sorába, azt veszi észre egy idő után, hogy magára marad. Európának fel kell ébrednie, borzalom látni ami megy, ahogy a libbantak teszik tönkre. Én elhiszem hogy ti ezt nem látjátok (a liberálisok alapvetően nem érzékelik az őket körülvevő valóságot, általában fogalmuk sincs minek mi a következménye).
sityaki szombat, 17:48
Előzmény: #3818  krida

Tudod, ha nem kritkátlanul viszonyulnátok bűnös módon a fideszhez, az alulról jövő nyomás hatására talán nem lopták volna szét sz országot és nem "kormányozták" volna a szakadékba.  Ha nincs kritika, akkor szekta van. Annak pedig sosincs jó vége.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek