Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 08:45
Előzmény: #3758  buxmester
Oh my God!
buxmester
buxmester péntek, 08:41
Előzmény: #3755  Toka
Meglepi lesz a sokat dolgozó tiszta becsületes emberek mind velünk vannak!Budaházy György 2 nap elintézi az egész tiszás csőcseléket!
wgl péntek, 08:40
. Tessék mondani az nem  hazaárulás, választási csalás,  ha egy párt tudatosan az országnak ártó aljas  hazugságokat terjeszt  az ellenzékéről??.
 Tessék mondani az nem választási csalás ha egy párt saját magáról dicshímnuszokat terjeszt 
hogy megvédi a népet mert  ellenzéke háborúba akarja vinni az országot? 
Ez nem háborús uszítás ami büntetendő??
... Meddig lophatja és verheti szét az országot a magyar történelem legnagyobb gazembere a seggében lévő csicskákkal??
wgl péntek, 08:39
Előzmény: #3753  buxmester
Tisza szavazók túlnyomó többsége nem tisza hívő, hanem elege van a fideszből és gazember hazaáruló esküszegő kleptomániás vezetőiből, élén a maygar történelem egnagyobb gazemberével.
Belátta a Zellenzék nem képes leváltani, tiszának erős lehetősége van, tehát szarik mindenre és a fidesz ellen szavaz, nem a régi Zellenzékre hanem ahol látja a jövőt.
Toka péntek, 08:34
Buxmester Úr.Azt mit csinál a 2 törpepárt a Parlamentben?Remélem listán behuzzak a törpepartjukat, egyeniben meg a Tiszát.Ha nem, akkor az idok vegezetéig tőrpék maradnak.Udvozlettel: Toka Ur
Pajtika péntek, 08:29

A 70 feletti nyugdíjasok ráérnek már korán reggel nyomni a fideszt éljenző  politikát.
MI meg dolguzunk, kidolgozzuk a belünket.
Érti? Dehogy.
buxmester
buxmester péntek, 08:16
Előzmény: #3748  sasa44

Mi már a közvélemény-kutatásokban nem bízunk.
 Félrevezetnek, manipulálnak! Főleg a Tisza számait tartják vágy
vezérelt állapotban, hogy a kisebb pártok (Mi Hazánk, DK) szavazói inkább a Tiszára szavazzanak, mert egyébként oda a Fidesz leváltása. Folyamatosan ezt a látszatot akarják fenntartani, miközben mindkét kisebb pártnak megvan a parlamentbe kerüléshez szükséges szavazója! Tartsunk alternatív közvélemény kutatást, osszátok meg minél többen, hogy minél több DK és Mi Hazánk szimpatizánshoz is eljusson! A Tiszás trollok jönnek maguktól!
Toka péntek, 08:07
Előzmény: #3751  kenyeres2
Aá..ne is foglalkozzon vele...az eus pénzre is igent mond majd...azt ehetjuk a bogarakat.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 08:00
Hogy fog ez az ember bármire nemet mondani????????????????
Toka péntek, 07:58
Előzmény: #3749  wgl
Ugye,ugye!-bejött Kenyeres Úr számítása.Nagy szerepe volt abban, hogy ilyen kevés ember lézenget ott.A mi Kenyeresünk, jo Kenyeres!
wgl péntek, 07:52
Magyar P is tökre lejáratja  magát és a tiszát, szinte üres a pódium előtt minden 10 ember ha lézeng, az FB-n is leszarják már. nincs ezres lájk, vannak 100-an?? 
Már Ocsmány Vigyort éltetik Zalaegerszegen is.
Persze ráfogják a hidegre, esőre!!
Nem lesz így kormány, pláne renCer váltás!!
https://i.imgur.com/Am8PYqD.png
sasa44 péntek, 07:48
Előzmény: #3723  buxmester

No, te már jelenetet is láttál?
Netán ezzel is álmodtál?
Reggel meg megkönnyebbülten ébredtél?
Nosza ide a linket, én is megnézném.
sasa44 péntek, 07:44
Előzmény: #3732  kenyeres2

Döbbenet ez a faszság, amit idemásoltál.
Csókoltatom Orbánt. Add át neki személyesen, 
De nehogy eltéveszd, nem a seggére gondoltam, veled ellentétben...
krida
krida péntek, 07:35
Előzmény: #3740  Istvan78

Figyelj csak, én nem csetdzsípítível írom amit írok, hanem azért, mert ismerem Gábort és egyházát a MET-et, valamint ügyeit. Jó liberálisként nem tanulsz saját hibáidból, és bár mindig belebuktál ebbe a rágalmazásodba hogy "hazucc, hazucc!", ugyanúgy folytatod. Amit írtam, az ismét SZÓ SZERINT igaz! Amit te bekopíztál ide annak köze sincs ahhoz amit én írtam. A lelkésztársak, akikről én írtam, kiálltak Tibor mellett a komcsi időszakban, és kiszakadtak vele a metodista egyházból, Tibor (és Gábor) mellé álltak a MET létrehozásánál, és Tibor és Gábor a MET-ből rakták ki később ezeket a lelkésztársaikat. 
.
A keresztény megbocsátás jegyében az egyik ilyen lelkésztárs később (kirakása után!) mégis elment Gábor egyik alkalmára, ahol Gábor (szintén a keresztény megbocsátás jegyében :) mosolyogva kérte meg: többet ne jöjjön közéjük. S ha megkérdeznéd ezeket a kirakott lelkészeket, valószínűleg azt mondanák: lehet megvezették őket és Tiborban és Gáborban valójában olyan lázadás volt, ami mellé nem kellett volna odaállni. 
.
Persze ebből lehet politikai tőkét kovácsolni, s persze hogy a képmutató Fegyőr odaáll Gábor mellé, tüncizgetnek, merthogy a liberalizmusnak a káosz és anarchia a jó, nem pedig az állami intézményeknek a törvények betartása. Helyesen jegyezte meg egy baptista hölgy: az ő férje is alapítványt vezetett, egy idő után állami pénzeket kaptak, de mindvégig tisztességesen viselkedtek, könyveltek mindent, soha semmi bajuk nem volt így az állammal. 
sityaki péntek, 00:04
Előzmény: #3739  krida
Összevissza beszélsz ám, jó, ha tudod te is😀
sityaki péntek, 00:02
Vecsési Polgári Kör 
"Forrásaink szerint a vecsési Shell-kúton Erste kártyával ukránok vásároltak dízelt. Mindenki jöjjön azonnal az ipartestületibe! Szücs Lajos s.k."
😀
Istvan78 csütörtök, 23:18
Előzmény: #3739  krida
Mint hívő, keresztény lélek azt is áthatnád, hogy ő nem Hatvanpusztára költötte a pénzt, hanem a szegények, elesettek megsegítésére. Vagy tévedésben lennék, nem vagy hívő, keresztény lélek, hanem csak egy szekta tag szintjén mozgó propagandista? 

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek