A Fidesz nem tervezi az adóemelést. Hanem csinálja. A belföldi
fuvarozókat pl. a januártól brutálisan, másfélszeresére emelt útadóval
sarcolja. NEM NYERT PRÓBÁLJA ÚJRA ez kb. olyan mint Hatvanpusztai ZEBRÁK! Mindenre figyelünk.
"Az egész médiát érinti: jövő júliustól újra 7,5 százalékos lesz a reklámadó" . Meg az útdíjak is emelkednek 50%-kal, ami mindenre kihat, amit közúton szállítnak. Ezeket is a Tisza vezette be. Ja, nem...
Hogy kicsoda Orbán Viktor ?Egy magas munkanélküliségtől szenvedő, romokban heverő, morális és gazdasági válságban lévő, szügyig eladósított országot vettem át 2010-ben. Azóta:Megharmincszoroztam a magyar aranytartalékot;Visszafizettem a Gyurcsányék által fölvett IMF-hitelt;800 ezerrel több embernek adtam munkát;7000 milliárddal növeltem az állami vagyont;Bevezettem a családi adókedvezményt;Bevezettem a CSOK-ot;Bevezettem a Babaváró támogatást;Bevezettem, hogy a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek;Megdupláztam az orvosok bérét;Kifizettem az önkormányzatok adósságát;Három évre növeltem a GYES-t;Bevezettem a nagyszülői gyedet;Bevezettem a GYED extrát;100 százalékra emeltem a CSED-et;Megújítottam a mentőautó flottát;Megújítottam a mentőhelikopter flottát;Csökkentettem a munka terheit;Jelentősen növeltem a reálbért;Eltöröltem az örökösödési illetéket (a haláladót);A meddőségi kezelést ingyenessé tettem;Csökkentettem a vakok áfa-kulcsát;Ingyenessé tettem az SMA- kezelést; Helyreállíttattam Kolontárt;Példátlanul fejlesztem a hadipart;Intézkedéseim 25 éves rekordot hoztak a termékenységi rátában;Elindítottam a Modern városok és a Magyar Falu programot;Negyedére csökkentettem a mélyszegények számát;Az EU legolcsóbbjára csökkentettem a rezsit;Rekordértékű beruházást hoztam Magyarországra;Sorra dőltek meg a turizmus rekordjai;Nem csak stadion, de rengeteg kastély, strand, műemlék, híd, kórház, múzeum, tér, tanuszoda, mentőállomás épült, újult meg az elmúlt években;Nyugdíjprémiumot adtam az öregeknek, sőt elkezdtem visszavezetni a 13. havi nyugdíjat;A nehéz időszakban jutalmat adtam a rendőröknek, ápolóknak, orvosoknak;Jelentősen javult a házasodási kedv;Jelentősen javultak a bűnelkövetési statisztikák;Ingyen nyaraltatom a rászorulókat;Ingyen kapják a diákok a tankönyvet;Ingyen ehetnek az óvodában és bölcsődében a nagycsaládos gyermekek és a rászorulók;70 ezerről 28 ezerre csökkent a pandémiáig a várólistán lévők aránya;Krízisben nem megszorítottam, nem elvettem, hanem bértámogatást, adókönnyítést, bérletidíj-elengedést, kamatmentes hitelt, hitelmoratóriumot, ingyen parkolást adtam;Visszaszereztem a baloldal által elprivatizált energiaszektort, MOL-részvényeket;Észrevétlenné tettem a valaha volt legnagyobb dunai árvizet;Az unióban nálunk oltották be koronavírus ellen lakosságarányosan a legtöbb embert;Magyar állampolgárságot adtam a Trianonban idegen megszállás alá kényszerített testvéreinknek.És még hosszan sorolhatnám.Nyilván nekem is voltak hibáim, be nem váltott ígéreteim és egyeseknek nem tetsző döntéseim, de nem mondhatják kedves polgártársaim, hogy elk**tam és hogy nem csináltam semmit.Ja , és mindeközben a szoclib elődeim által eladott , és elkótyavetyélt, mindössze már csak 3 tonnára zsugorodott aranytartalékot több mint a harmincszorosára : 95 tonnára növeltem...! Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
A
szánalmas szó már nem is elég kifejező erre az alakra, ahogy mindig
előremenekül a kérdések elől azzal, hogy darálja a magáét, szóhoz jutni
nem hagyva a másikat. Az, hogy már a monoton rikácsolását még hangosabb
kiabálásra váltotta, meg a testbeszéde is, a rá totál jellemző erőszakosságát, agresszivitását mutatta.PETI MEGBOLONDULT!
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!