Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz 2025. 12. 05. 02:57
Törölt hozzászólás
berlini 2025. 12. 04. 23:50
Törölt hozzászólás
hellforceone 2025. 12. 04. 23:29
Előzmény: #891  krida
Mindamellett, hogy én "libbant" vagyok és még ráadásul Németországban is élek, nem mondom azt, hogy nincs semmi igazság abban amit leírtál, az AFD előretörése viszont nagyon is zavar - persze a merzi politika ezt sajnos nem kis mértékben táplálta/táplálja. Merz sokat ígért, de keveset tartott be, ez teljesen igaz. Az AFD-vel viszont amellett, hogy a radikális jobbról nem sokat - sőt, inkább egyenesen semmit sem - tartok, az zavar a legjobban, hogy, ha az uniós kilépést valóban komolyan gondolják, akkor azzal Németországot tényleg komplett elássák. De hidd el, egy német uniós kilépésnek még Agyarország is nagyon meginná a levét! Mivel is érvel ugyanis a mi táltosunk állandóan?? Azért szenved a magyar gazdaság, mert a német nem jól működik... nem a kínai miatt - holott az sem muzsikál jól -, hanem a német miatt. Az AFD nagy valószínűséggel nem tudná helyreállítani a gazdaságot, az egyetlen, amivel igazán szavazatokat szereznek, az a migrációs politika. Nos, akármennyire is szúrja bárkinek - a mi táltosunknak is - a szemét a migráció, a gazdasági problémákat nem fogja megoldani, ha minden illegális migránst hazaküld Európa és a most csónakba szállókat meg egyszerűen belelőnék a tengerbe vagy esetleg a határokon lőnék őket agyon.
Egylaikus 2025. 12. 04. 23:19
A tények helyett most ideológiába menekülsz. Én a Forbes-interjú konkrét tartalmáról beszéltem, amit te nem cáfolsz — csak témát váltasz.
bronz 2025. 12. 04. 21:06
Törölt hozzászólás
kenyeres2
kenyeres2 2025. 12. 04. 21:01
Előzmény: törölt hozzászólás

No figyelj!Magyarországon jelenleg 1976 fő tiszás/rendszerváltó/ van.BALOLDALI KOMMUNISTA értelmiségi döntésére létre hozták a tisza szigeteket !Világ proletárjai egyesüljetek jelszóval. Így létre jött Kommunista Szövetség!A Tisza egy magyarországi folyó,aminek nevét elrabolták.
"ismétlés a tudás anyja"!!!
kenyeres2
kenyeres2 2025. 12. 04. 20:59
Előzmény: #893  R00
BÉKE,NYUGALOM,MUNKA,TISZTESSÉG,KISZÁMÍTHATÓSÁG,CSALÁD! ÜDVÖZÖL CSIPKE JÓZSIKA!!!
R00
R00 2025. 12. 04. 20:55
Előzmény: #892  Toka

Ott is van macskadó és gyertyával világítanak! Ezt valamelyik nemzeti kersztény írta.
Emberbarát szocializmust!  Népfront  és a gyémántfogú Ráhel! Kiskakas.
Toka 2025. 12. 04. 20:47
Németország középkori szinten van, még internet sincs, igaza van.
krida
krida 2025. 12. 04. 20:23
Előzmény: #879  Egylaikus

Egyszerűbb lenne azt írnod, hogy nem olvastad a cikket, és nem ismered Péterffyt. Ő ugyanis állást foglal a migráció kérdésében is. Valószínűleg te sem érted, miért nem teszi magáévá a korszellemet ő, de akár Elon Musk, vagy Trump sem. Mindannyian üzletemberek, ám hamar átlátják a kor hazugságait és hülyeségeit. 
.
Az hogy idiotizmusnak nevezem az idiotizmust az egész egyszerűen nem ködösítés, nem mellébeszélés. Személyeskedés: lécci mutasd már meg mikor és kivel személyeskedtem?? Az, hogy mérges vagyok a liberalizmus lezüllesztésére, és ostorozom azt, nem azt jelenti hogy bárkivel is személyeskednék. "nem propaganda-fórum" - akkor abbahagyhatnád a propagandádat. Esetleg próbáld lassan, többször elolvasni a topik címét. 
.
Nekem fáj az, hogy Európát teszik tönkre a libbantok. Teljes idiotizmus amit művelnek. Vegyük Németet: kezdték azzal, hogy bezárták az összes erőművet. Aztán jöttek a szankciók - úgy megugrottak az energiaárak, hogy az embereket arra bíztatták, hogy ne fűtsenek, inkább fázzanak, sokkal egészségesebb :) A német grün miniszterasszony, Annalena Baerbock, egyenesen egy afrikai országot hozott fel példának az ipari Németország számára, hisz az az afrikai ország betölti a klíma-célokat (ipara alig van): kicsi a CO2 kibocsátása, Németnek is ezt a példát kell követni. Aszittem padlót fogok, mondom nemigaz hová süllyesztik már Németországot. S azóta zajlik az ipar tönkretétele, a cégek menekülnek, rengeteg cég pedig becsődöl. A rengeteg érkező menekültet meg eltartják (a szociális kiadások soha nem látott mértékre ugrottak). 
.
Nem baj, széttárják a kezüket, hogy ők nem tehetnek semmiről, és különben se tudnak tenni semmit. Csak legfeljebb a fajtalankodást erőltetni. Úgyhogy kilőtt az Afd, első helyre, mert igenis mindig lehet tenni valamit, most is lehet (elég erős kéz kell hozzá). 
bronz 2025. 12. 04. 20:22
Törölt hozzászólás
sityaki 2025. 12. 04. 20:16
Előzmény: #882  InvJonny
Sokat lehet itt tanulni; úgy átlátják az összefüggéseket (a legalapvetőbbeket is), hogy ihaj-csuhaj!
Sehmet
Sehmet 2025. 12. 04. 20:09

Török Gábor kielemezte, jövőre bármi lehet, de azért úgy néz ki, hogy inkább a Fidesz áll nyerésre. :)
.
https://www.facebook.com/watch/?v=1329674378537967
bronz 2025. 12. 04. 19:20
Törölt hozzászólás
kenyeres2
kenyeres2 2025. 12. 04. 19:08
A Tisza /BALOLDAL/megszorító csomagjára ez a mi válaszunk !Jön a 14. havi nyugdíj, a 11%-os minimálbér-emelés, és egy 11 pontból álló adócsökkentési program a KKV-k részére!
kenyeres2
kenyeres2 2025. 12. 04. 19:06
Előzmény: #882  InvJonny
A h@lyék odaát vannak!Próbálkozni lehet de nem fog nyerni.
InvJonny 2025. 12. 04. 18:28
Egyszerűen imádom ezt a topikot. 
Pár hete átküldtem egy-két fideszes ismerősömnek. Azóta már nem fideszesek.
Kérem folytassa. 
(Pedig először még ott kezdődött, hogy Mr./Mrs хлеб tuti nem fideszes, ez a topik csak egy ócska trükk)

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek