Osztalék nem lesz. Az srv keretet elköltik majd, de csak márciusban a következő évi kerettel együtt és így vásárolják meg valamelyik nagyobb részvényes pakkját. Talán ez a 100Ft-os ugrás sem véletlen, így nagyobb árat kaphat majd a részvényes akinak a pakkját megveszik.
A realitás talaján maradtam. Persze tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a célár szinte mindíg emelkedik és a részvény ára is a maga módján. Meghúzások után azonban előkerülnek azok akik nem adták el amikor jobb áron is megtehették volna és amikor visszacsorgott, akkor kezdik eladogatni, ezzel leverni az árát. - (Nah, akkor szoktam magamat is szidni, hogy miért nem adtam el, hisz olcsóbban vehetném vissza.)
Írok rizikósabb tippet: - Q4 történelmi rekord höértékesítés (az eddigi idöjárás alapján) - az EBITDA a célsáv felsö határán lesz - jövöre 4,25-4,5 mrd-ra emelkedik a célsáv - januárban céláremelés 2400 fölé - március BUX-indexbe kerülés - elköltik a 400 milliós srv-keretet - lesz osztalék, a tippem 125 Ft
...nem mintha vagnam, hogy hogy müködik ez a szegmens....amiben viszont szinte biztos vagyok, hogy nem ök szamolgatnak meg elemezgetnek es az alapjan ajanlanak barmit :)
PannErgy célár: 2.322 Ft
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)