Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Nekem az app már jó (csak kidob akkor is amikor kattintgatok éppen rajta,inaktivitásra hivatkozva),a gépen meg még mindig ugyan azt mutatja reggel óta,csak a könyv frissül ha rányomok.
Most direkt megnéztem, h nekem mit mutat, de nálam spec. folyamatosan ugrálnak a számok mind2 oldalon, és belépéssel sem volt gondom ma sem, tegnap sem.
A tegnapi káoszos nap után most hívtak vissza az OTP-től. Újfent elnézést kért a hölgy a tegnapi központi bibi miatt, de mondott még 1-2 más érdekes dolgot is. Az automatikus kidobálás elvileg azért van, mert így lett beállítva a rendszer, (így kérték vkik, h így működjön) hogy inaktivitást észlelve akár 4-5 perc után is kidob. Mondtam neki, h ez full random megy, mert van amikor 8 órát is bír zsinórban, van amikor fél óránként kidobál. (a tegnapi nem mérvadó, mert központi hiba volt) Ma pl. engem még 1x sem dobott ki, 2 órája bent vagyok van, h semmit nem csinálok, van, h igen. Szerinte Chromot érdemes használni és inkognitó módot, valamint az appot javasolta, kevésbé erőforrás igényes. Mondtam neki, h minden böngészőnél elő szokott fordulni és tényleg full random a kidobálás, lassulás stb. Szóval 1 szó, mint 100, ezzel nem lettünk okosabbak. Ami viszont érdeklődésre tarthat számot mindenkinél, az az, h hamarosan (nincs infója, h pontosan milyen dátumot takar a hamarosan) érkezni fog egy újabb frissítés, amiben már a készletpárosítás is lesz terítéken. Azt is mondta, h nyugodtan mehetnek akár képernyőképpel is a problémák nekik, továbbítják az illetékeseknek. Hát ennyit sikerült ma megtudni.
Köszi. Végre sikerült! Én már fele pénzem elcuccoltam tőlük... Ahogy adok el, lezárom ezt a fost!! Vicc az egész. Remélem, hogy mire kell, az adóbevalláshoz szükdŵgey kivonatot képesek lesznek produkáln!! Mert jelenleg semmilyen régi kereskedési adatom nincs meg!
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni