Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
cort péntek, 14:13
Előzmény: #1859  Yoakedvem
Igen, teljesen lehalt.
Yoakedvem péntek, 14:03
Nálatok is lefagyott? semmit nem látok real timeban
O1Gci péntek, 11:39
Nekem az app már jó (csak kidob akkor is amikor kattintgatok éppen rajta,inaktivitásra hivatkozva),a gépen meg még mindig ugyan azt mutatja reggel óta,csak a könyv frissül ha rányomok.
Toka péntek, 11:24
8.50 tol 9.15 ig sikerult 3 vetelt beraknom...olyan volt mintha megallt volna azt mikor azt hittem megfagyott...beindult...eleg idegesito a mukodese.
cort péntek, 11:09
Ma ritka szarul működik, alig tudok vásárolni. 10 próbálkozásból 8-szor visszautasított, mert szerinte nincs fedezet a számlán.
rookie654
rookie654 péntek, 10:04
Előzmény: #1853  O1Gci
Most direkt megnéztem, h nekem mit mutat, de nálam spec. folyamatosan ugrálnak a számok mind2 oldalon, és belépéssel sem volt gondom ma sem, tegnap sem. 
O1Gci péntek, 09:29
A telefonon is szart mutat az app.
40.400 szerinte vagy 10 perce.
O1Gci péntek, 09:14
Nagy nehezen beléptem ebbe a szarba,de az "új megbízás indítása" ablakban nem frissül az adat.13 perce ugyan azt mutatja.Nálatok jó?
Shaun
Shaun csütörtök, 11:12
Ez a fosh, nem mutat rendes kereskedêsi könyvet.
Hiaba a 10 es könyv
Hasznâlhatatlan!
Donqatto
Donqatto szerda, 10:52
Előzmény: #1850  Donqatto
Jah, ma 1x engem már kidobott ,olyan 20 perc után
Donqatto
Donqatto szerda, 10:51
Előzmény: #1849  rookie654
Haha, akkor hamarosan fizetős lesz ez a fos...:D Látod, ha a pénzükről van szó, azt előre veszik...
rookie654
rookie654 szerda, 10:47
A tegnapi káoszos nap után most hívtak vissza az OTP-től. Újfent elnézést kért a hölgy a tegnapi központi bibi miatt, de mondott még 1-2 más érdekes dolgot is. Az automatikus kidobálás elvileg azért van, mert így lett beállítva a rendszer, (így kérték vkik, h így működjön) hogy inaktivitást észlelve akár 4-5 perc után is kidob. Mondtam neki, h ez full random megy, mert van amikor 8 órát is bír zsinórban, van amikor fél óránként kidobál. (a tegnapi nem mérvadó, mert központi hiba volt) Ma pl. engem még 1x sem dobott ki, 2 órája bent vagyok van, h semmit nem csinálok, van, h igen. Szerinte Chromot érdemes használni és inkognitó módot, valamint az appot javasolta, kevésbé erőforrás igényes. Mondtam neki, h minden böngészőnél elő szokott fordulni és tényleg full random a kidobálás, lassulás stb. Szóval 1 szó, mint 100, ezzel nem lettünk okosabbak. Ami viszont érdeklődésre tarthat számot mindenkinél, az az, h hamarosan (nincs infója, h pontosan milyen dátumot takar a hamarosan) érkezni fog egy újabb frissítés, amiben már a készletpárosítás is lesz terítéken. Azt is mondta, h nyugodtan mehetnek akár képernyőképpel is a problémák nekik, továbbítják az illetékeseknek. Hát ennyit sikerült ma megtudni.
Shaun
Shaun szerda, 09:47
Előzmény: #1842  Donqatto
Én is forgatom a fejemet mindig…
Donqatto
Donqatto szerda, 09:42
Nem hiszem el, de a Kermann IT papírok 100adolás után nem látszódnak a portfólómban...szuper...
jofej kedd, 15:24
Előzmény: #1844  Moodi
Azt olvastam, hogy postán küldik a kivonatot az adóbevalláshoz.
O1Gci kedd, 15:23
Engem most dobott ki másodszorra a mai napon.
Moodi kedd, 14:34
Előzmény: #1843  jofej
Köszi. Végre sikerült!
Én már fele pénzem elcuccoltam tőlük...
Ahogy adok el, lezárom ezt a fost!! Vicc az egész.
Remélem, hogy mire kell, az adóbevalláshoz szükdŵgey kivonatot képesek lesznek produkáln!!  
Mert jelenleg semmilyen régi kereskedési adatom nincs meg! 
jofej kedd, 14:30
Előzmény: #1841  Moodi
Én is próbálkoztam, türelemjáték az egész. Percekig forgott a karika mire beengedett.
Donqatto
Donqatto kedd, 14:21
Előzmény: #1841  Moodi
Én benn vagyok, csak nem tudom minek :D
Moodi kedd, 14:11
Van más is aki nem tud belépni ebbe a fostalicskábá?

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek