Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
FeherTibi péntek, 23:22
Ha Forintom van, tudok a Singlemarkettel amerikai részvényt venni, úgy, hogy a deviza konverzio ne vigyen el sok pénzt ? Illetve kell külön dollár alapú számlát nyitni ? Előbb próbáltam, tudom e Forintból dollár alapú részvényt venni, azt hittem, a Forintomat dollárra konvertelja. Esetleg lehet, azért nem tudta, mert az amerikai piacok bezártak ?
Shaun
Shaun péntek, 16:17
Előzmény: #1868  kenyeres2
Elkêpesztő.
Most valami narancs sârga biz baz van fent , hogy zavar van a rendszerben.
Nem zavar van a kurva anyâtokat, kalap szar az egêsz!!!!!!
Fúj az egêsz kinêzet, minden szar fos!
Ês azt mondta, próbáld kêsöbb?😂😂😂😂😂😂😂😂
Azta rohadt kurva anyjukat
O1Gci péntek, 16:14
Kurvára dühítő amit írsz.Én már nem jelzem nekik a folyamatos napi hibákat mert már 3 ugyan olyan választ kaptam tőlük (nincs semmi látnivaló kb.) és csak magamat idegesíteném.Én tegnap elindítottam az otp-s bef. alapok visszaváltását (omega és az USA úgy is szar volt) és elcammogok innen.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 15:59
Előzmény: #1867  O1Gci
Reggel 1,5 óráig beszéltem velük.Nem tudtam megbízást adni.12 db sikertelen megbízás!A HÖLGY LEELLENŐRIZTE!!IGEN IGAZAM VAN LÁTTA!Azt mondták próbáljam később!Mondtam ezt nem csekk befizetés hanem tőzsde!Azt mondták 1,5 óra után tegyek panaszt,mondtam nekik nem vagyok tiszás!Én az 1,5 órás beszélgetést szeretném ha a vezetőség tudtára jutna.Azt mondta ez nem lehetséges!Mondtam nem szeretnék tovább szórakozni!Erre ő-tartsam a vonalat!15 perc múlva azt mondta rendben mégis lehetséges és felolvasott egy szöveget!Mondtam oké!30 napon belül kapom a választ.
O1Gci péntek, 15:48
Most már a gépen is elment a piacmélység.Átmenetileg szerintük.
O1Gci péntek, 15:44
Most mutat éppen adatot az app,de azt írja ,hogy a jogosultságaiim ellenőrzése során hiba történt ezért nem kereskedhetek és valóban nincs se eladás,se vétel gonb.
Most már tényleg ütném aki ezt a szart csinálta.
nyehuma péntek, 15:36
Előzmény: #1863  Sas1973
Van egy banner h atmeneti lassuls van es elnezest…
O1Gci péntek, 15:36
Nekem azt írja az app,hogy átmeneti lassulás tapasztalható az alkalmazásban és dolgoznak rajta.Semmilyen adatot sem tölt be,a gépen meg reggel óta 0.59% pluszt mutat.
Sas1973 péntek, 14:58
10 perce próbálok belépni és csak kering a karika!!!! Sehol semmi! 
Yoakedvem péntek, 14:16
Remélem lesz vmi nagyobb fejlesztés ezek után 
olimpia péntek, 14:14
Előzmény: #1859  Yoakedvem
Nállam se működik
cort péntek, 14:13
Előzmény: #1859  Yoakedvem
Igen, teljesen lehalt.
Yoakedvem péntek, 14:03
Nálatok is lefagyott? semmit nem látok real timeban
O1Gci péntek, 11:39
Nekem az app már jó (csak kidob akkor is amikor kattintgatok éppen rajta,inaktivitásra hivatkozva),a gépen meg még mindig ugyan azt mutatja reggel óta,csak a könyv frissül ha rányomok.
Toka péntek, 11:24
8.50 tol 9.15 ig sikerult 3 vetelt beraknom...olyan volt mintha megallt volna azt mikor azt hittem megfagyott...beindult...eleg idegesito a mukodese.
cort péntek, 11:09
Ma ritka szarul működik, alig tudok vásárolni. 10 próbálkozásból 8-szor visszautasított, mert szerinte nincs fedezet a számlán.
rookie654
rookie654 péntek, 10:04
Előzmény: #1853  O1Gci
Most direkt megnéztem, h nekem mit mutat, de nálam spec. folyamatosan ugrálnak a számok mind2 oldalon, és belépéssel sem volt gondom ma sem, tegnap sem. 
O1Gci péntek, 09:29
A telefonon is szart mutat az app.
40.400 szerinte vagy 10 perce.
O1Gci péntek, 09:14
Nagy nehezen beléptem ebbe a szarba,de az "új megbízás indítása" ablakban nem frissül az adat.13 perce ugyan azt mutatja.Nálatok jó?
Shaun
Shaun csütörtök, 11:12
Ez a fosh, nem mutat rendes kereskedêsi könyvet.
Hiaba a 10 es könyv
Hasznâlhatatlan!
Donqatto
Donqatto szerda, 10:52
Előzmény: #1850  Donqatto
Jah, ma 1x engem már kidobott ,olyan 20 perc után
Donqatto
Donqatto szerda, 10:51
Előzmény: #1849  rookie654
Haha, akkor hamarosan fizetős lesz ez a fos...:D Látod, ha a pénzükről van szó, azt előre veszik...
rookie654
rookie654 szerda, 10:47
A tegnapi káoszos nap után most hívtak vissza az OTP-től. Újfent elnézést kért a hölgy a tegnapi központi bibi miatt, de mondott még 1-2 más érdekes dolgot is. Az automatikus kidobálás elvileg azért van, mert így lett beállítva a rendszer, (így kérték vkik, h így működjön) hogy inaktivitást észlelve akár 4-5 perc után is kidob. Mondtam neki, h ez full random megy, mert van amikor 8 órát is bír zsinórban, van amikor fél óránként kidobál. (a tegnapi nem mérvadó, mert központi hiba volt) Ma pl. engem még 1x sem dobott ki, 2 órája bent vagyok van, h semmit nem csinálok, van, h igen. Szerinte Chromot érdemes használni és inkognitó módot, valamint az appot javasolta, kevésbé erőforrás igényes. Mondtam neki, h minden böngészőnél elő szokott fordulni és tényleg full random a kidobálás, lassulás stb. Szóval 1 szó, mint 100, ezzel nem lettünk okosabbak. Ami viszont érdeklődésre tarthat számot mindenkinél, az az, h hamarosan (nincs infója, h pontosan milyen dátumot takar a hamarosan) érkezni fog egy újabb frissítés, amiben már a készletpárosítás is lesz terítéken. Azt is mondta, h nyugodtan mehetnek akár képernyőképpel is a problémák nekik, továbbítják az illetékeseknek. Hát ennyit sikerült ma megtudni.
Shaun
Shaun szerda, 09:47
Előzmény: #1842  Donqatto
Én is forgatom a fejemet mindig…
Donqatto
Donqatto szerda, 09:42
Nem hiszem el, de a Kermann IT papírok 100adolás után nem látszódnak a portfólómban...szuper...
jofej kedd, 15:24
Előzmény: #1844  Moodi
Azt olvastam, hogy postán küldik a kivonatot az adóbevalláshoz.
O1Gci kedd, 15:23
Engem most dobott ki másodszorra a mai napon.
Moodi kedd, 14:34
Előzmény: #1843  jofej
Köszi. Végre sikerült!
Én már fele pénzem elcuccoltam tőlük...
Ahogy adok el, lezárom ezt a fost!! Vicc az egész.
Remélem, hogy mire kell, az adóbevalláshoz szükdŵgey kivonatot képesek lesznek produkáln!!  
Mert jelenleg semmilyen régi kereskedési adatom nincs meg! 
jofej kedd, 14:30
Előzmény: #1841  Moodi
Én is próbálkoztam, türelemjáték az egész. Percekig forgott a karika mire beengedett.
Donqatto
Donqatto kedd, 14:21
Előzmény: #1841  Moodi
Én benn vagyok, csak nem tudom minek :D
Moodi kedd, 14:11
Van más is aki nem tud belépni ebbe a fostalicskábá?

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek