Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Avagy a korábbi direkt felületen átvezető számlára tett pénzemhez hogyan tudok hozzáférni? Az új felületen az onnan nem teljesült megbízások nem jelennek meg.
Semmi változás. Hívtam őket, amire csak annyit mondtak hogy a fejlesztők még dolgoznak. Eslőkörön a könyveken és készletpárosításokon, de nem tudják mikor lesz jó. Kértem hogy vegyen fel egy panaszt és ha mód és lehetőség van rá kérjük vissza a smart brokert. Egyébként mondta az üi hogy rengeteg panasz érkezik még mindig és szinte mindenki követeli vissza a régi felüetet ameddig ez sz*r. Arra a kérdésre, hogy mi lesz az adóoptimalizálással nem kaptam választ...
asztali gépról be lehet lépni, de semmi változtatás! nekem ennyi volt náluk, nincs értelme, nem lehet igy kereskedni ezzel. majd ők nyomkodják ha olyan jó!
Beléptem most Mivel a mai napra ígérték, a nagy frissítést. Semmi sajnos. Tisztán látszik, nem is akarják! Érthetetlen. Nem kevés régi ügyfelet, fognak el veszíteni...
Ez tény hogy az otp elkurta nem kicsit nagyon. De ez a hasonlat a kinai autoval nem valos. Ajanlom menj el szalonba ahol kinai autot arulnak nezd meg ülj bele probald ki:) sokkal felszereltebbek persze ott is vannak kategoriak, es kenyelmesebbek :) illetve ami a legfontosabb olcsobbak:) ami az otp- röl persze nem mondhato el:) ja es egy nemet autogyar sem vallal 7 ev garanciat ha jol tudom de a kinai igen:)
Ez az smarket valahogy olyan szagú, mint a német autóipar; amikor brutál évtizedes tradicionális márkáid és dízel motorjaid vannak, erre átállsz az elektromos semmire és még az autóid prémium belsejét is prémiumként definiált kínai szarra cseréled, mert jó lesz az és még több pénzt kérsz érte, aztán szembe jön a véres valóság és már nem kellenek a kajli autóid ennyi pénzért, mert nem érnek ennyit és szarok is, de cserében amíg te kísérletezgettél addig új vetélytársak jöttek, kevesebb pénzért minőséget adnak, te pedig amikor feleszmélsz, hogy mégis jobb a dízel és lehet a prémium az jobb lenne, akkor már késő... a magyar bankszektor szerintem ekkora ziccert nem reméltek, mint amit az otp őngolt most lőtt saját magának ezzel a smarket nevű kísérlettel. Egy éve sem vette át apuci fia a bankot és máris egy ekkora kapitális hiba, mert jelenleg úgy néz ki hazavágták a jól működő bróker felületüket és mire ezt a fertőt felhúzzák arra a szintre, már ha képesek, az ügyfelek már vissza nem jönnek ebbe a fertőbe. Ha ezt olvasnám valahol akkor sem hinném el, hogy volt pofája ennek a multi milliárdos banknak az ügyfeleken leteszteltetni (!!!) a kísérleti alkalmazásukat és megszűntetni a jó öreg dízel Mercedesként működő direktet. Vajon mi lesz a következő kapitális hiba amit az utód elkövet? Csányi sikere az elején abban állt: megszerezte az otp bankot és működtette a régi hálózatot, ennyi, közben finom hangolta. Ennyi. Itt pedig az "új generáció" ténykedésével lehet szembesülni.
Az az igazság csütörtök óta vagyok náluk,a papírjaim még az otp nél vannak így nem próbáltam egyiket sem. Eléggé sűrű volt minden napom. Mikor bementem érdeklődni és reklamálni hozzájuk nagyon magas c- n, beszélt velem a hölgy! Meg sok minden egyébb miatt váltottam!
Én meg csak erdeklődtem, nekik a tözsdei mobil appjuk milyen? Mennyire hasznalhato van könyv köteslista minden?de azt lattam van bonusz es sokkal barátiabbak az árak :) otp nel mar azert is fizetni kell ha csak elmegyek a bank előtt .
Így igaz,az erste nekem nagyon szimpatikus és segítőkész volt! Alapból külön helyiségben fogadtak, nem a vendég térben! Szerintem, sokkal kevesebb ügyfelük van,két évig majd 0- lás költségekre tudod kihozni a a számláidat+40 ezer ft bónusz új belépőnek, persze az sms ek fizetősek! A bróker felületük olcsóbb lényegesen!
Én is nezelődtem masik bankoknal :) de meg adok nekik pár nap eselyt :) de lehet hálasak is leszünk nekik hogy ilyen balf........ok hisz ahog, neztem mas bankoknal vannak kedvezmenyek uj belépknel es meg alapbol is olcsobbak :)
Hát ... Meglátjuk ... Gondolod 3 hét alatt csodát tesznek. Hitegetés van. Másik számla mindig volt. Egyszerű lesz. De ilyesmire sose gondoltam volna... Legyenek ők idegesek.
Direktbroker teljesen megszunt...? tényleg csak ez a koncentracios zavarokkal küzdő kislányokra optimalizalt Singlemarket van?? wtf??? es meg külön kell fizetni HAVI 2400at , ha realtimeiit akarok a BÉTrol? WTF???? ha ez igy marad, en is lelepek... ez ultragagyi.
Én max 2 hetet adok nekik hogy adigra villantsanak valami nagyon erőset a singlebe meg irjak ki mit ajanlanak fel meg + ba hogy egyaltalan maradjunk ott nalluk ;) utana lépek
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni