Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Nekem olyan tanácsot adott erre az ügyfélszolgálatos hölgy hogy adja mell a előbb vásárolt készleteimet magas limitárral hogy ne teljesüljön így ezt lekötöm és amit el akarok adni azt tegyem szintén a következő eladási sorba de nem tudom hogy ez így jó lenne e én már többször veszteséggel adtam el
Szerintem arra spekulalnak hogy majd mindenki a 4ezrest valassza es több bevetelül lesz :) csak azzal nem szamolnak hogy esetleg több ügyfelet elvesztenek az nagyobb buko mint az a par ezer ft azert sem akarnak 2400 ert 5ös könyvet :)
Hát ez a nagy baj, mert pl Deltát akartam venni, 60 Ft körül, de előtte vettem 73 fton. És így nem lehet eladni azt amit olcsóbban vettem, mert rögtön a 73 Ft-os részvényt adná el. Szóval ebből adódóan lett több 100 ezer Ftos "károm"
Közben most hívtam az otp-t a hölgy nagyon kedves volt de továbbra sem mondott semmit csak annyit hogy fejlesztés alatt áll a rendszer ráöntöttem a kétségeimet és a haragomat de sokkal előrébb nem jutottam a transzferálási díj félszázalék ha át akarnék menni más bankba nem tudom érdemes-e reménykedni a készlet párosítása a kapcsolatban azt mondta hogy kössek szerződés globalmarkettel ehhez egyszer be kell menni bankfiókba de hát ez kész röhely
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni