Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Nálam mobilon jól működik bár az árakat nincs mihez viszonyítanom de celtic eladáskor megőrülök hogy csak a legkorábbi eladást lehet kiválasztani ezt az évet kivárom januártól lehet hogy megpattanok
kötéslistát meg lehet ebben nézni amúgy egyáltalán? Elég nonszensznek tartom hogy a direktbrókerről átmentünk egy olyan platformra ami kevesebbet tud..... ennyi erővel a direkt bróker design felületét megváltoztatják aztán kész.... ezért kár volt új platformot csinálni..... olcsóbb is lett volna :D Mert amit látok hogy vizuálisan változott de kevesebbet tud.... akkor pont lefosom hogy hogy néz ki ha jól működik....
Eddig Brave böngészővel használtam és működött. Ma semmit nem mutat. Most Safarin nyitottam meg, így működik, de magától kilépett már 2 szer...ami eddig Brave alatt nem volt...1 lépés előre, 2 hátra...
Kérdezni szeretném, hogy automatikusan látjátok vagy nem látjátok a singlemarketet? Fizetjük a semmit folyamatosan vagy meg kell igényelni? Hétfőn megyek az erste be, hogy legyen valami decembertől! Ahogy érdemes teszem át a pénzt oda!
otp árfolyam..... néha 34360 at mutat úgy hogy a vételi és eladási meg 540 és 570 között van..... aztán frissítek és 570 re ugrik..... ez így hasznáhatatlan....
Nálam is működik, de a kedvencek esetében a grafikonos opciónál semmilyen árat nem mutat, elég gáz, mert már legalább egy hete ilyen és nem erre fizettem elő...
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni