Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Találkozott valaki a köv problémával?: Be volt adva a régi felületen eladási megbízás. (Régebb óta, mert nem volt időm belépni egy ideje). Egészen pontosan Delta részvény, annak egy része. Most belekalkulálja a meglévő darabszámba, de eladni nem tudom, csak amire nem volt korábbi megbízás... 😡 Ugyanakkor ezt a megbízást nem hozza sehol! Tehát se visszavonni sem eladni nem tudom!
Piaci megbízásnál nagyobb összeget foglalnak le, mert nem lehet előre megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni. Limitnél nyilván nincs ilyen probléma, ezért ott csak a megadott összeget és a díjat foglalják le. A különbözetet a teljesülés után jóváírják, nem veszik el.
Na igen . Alapvető lenne egy normális internet, reál time adatok; legalább 2 szolgáltatónál vezetett számla . De ha igazán helyzet van biztos lehetsz benne sem az OTP sem az Erste nem fog működni .. / ezt csak úgy a kezdőknek írtam ide /
Azert nem tudsz belepni digi (one) mobilrol mert le va korlatozva 5mbs re a letöltesi sebesseg valts nagyobb csomagot vagy szolgaltatot mert azon ugy soha nem fog működni
Keszlet parositas meg nem lehet?🤣 Vissza ment az egesz 20 évet baszki Hivjam oket, mire felhivom mashol a konyv Tolem levelben is kertek turelmet? Mire kell a turelem? Minek inditottak el igy hasznalhatatlanul
Tegnap reggel 9 kor raktam be beallitott megbizast mert piacit nem engedett 9:15 utan teljesült volna ha a konyv ott allt volna 🤣 Emberek ez kurva gaz…. 9 kor nyit a tozsde bet nem amikor az otp gondolja Egyre mérgesebb vagyok.
Köszönöm szépen a felvilágosítást! Nem csinálok belőle nagy gondot! 4 csomagban vettem a papírokat lassan kiolvadnak, utánna teljesen mindegy milyen ütemben szórom ki! Elvből lépek innen!
Sziasztok! Van valakinek olyan problémája Single markettel, hogy iphone-on volt Digimobil (jelenleg One) mobiladattal nem lehet belépni (azonosítás után folyamatosan pörög a belépés), ellenben wifirol, hotspotrol be lehet lépni?
Készlet párosítás több tétel esetén kérdés. A mai írásokból .- és mivel felhívtak- kiviláglott , a többszörös díjazású Global Market implementálás a céljuk!!!!!!!!
Értelek, de nem zavarom őket feleslegesen! A részvényeket decemberig eladom és nem foglakozom velük többet! Beszéltem az erste s,ügyintézővel nagyon segítőkész volt, oda teszem a részvényfeket! Feleslegesen 10 es könyvet nem kérek mert túl agresszív ez a viselkedés a számomra! Lassan azt gondolja az otp hogy mi vagyunk értük! A készletpárosítást nem értem nekem kellene e,beteszem eladásra ha céláram meg lesz.
Az n-edik hibabejelentés után felhívtak, hogy kössek Global Market szerződést, és telefonon akkor bármilyen megbízást tudok adni. Mondtam hogy ingyen sem kellene, mert roppant korszerűtlennek és kényelmetlennek tűnik. Ezért elő sem túrtam az átláthatatlan weboldalról ezt a Global kondíciós listát, mert képzelem, hogy milyen díjakat számolnak fel, ha élő embert kell nyomkodni, és nem a gépet...
Azért ezen az oldalon jót lehet nevetni, részlet: “Az OTP Csoport működésének alapja a jogszerű, tisztességes és etikus magatartás, amelynek érvényre juttatására mindig különös figyelmet fordítunk.” https://www.otpbank.hu/portal/hu/etikai-bejelentes Én mondjuk örülök hogy különös figyelmet fordítanak rá. Mi lenne ha nem tennék. :S
Régebben nyitottam egy demó számlát, aztán elhalt a dolog. Most újra ránéztem, ha jól látom, az itt megszokott Erste certik nem kereskedhetők, de jó lenne, ha valaki aktív júzer ráerősítene erre. Lightyear ugyanez, a BÉT-részvények elérhetők, certik nem. Ezt elsőkézből mondom, mert ott van acc-om.
A fiókba azért kell bemenni, hogy szerződést köss arra vonatkozóan, hogy telefonos munkatárs álljon rendelkezésedre, és fel tud hívni amikor el akarsz adni, mert ő tudja a részvényeidet megfelelő készletpárosítással eladni! Mint a privátbanki ügyfeleknél!
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni