Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
"Szeretnék a SingleMarketben OTP prémium pénzpiaci befektetési jegyet
eladni, de sem az "eladok", sem a "veszek" gomb megnyomására sem
történik semmi." Ugyanezt próbáltam, nálam sem megy. Az a legbosszantóbb, hogy a singlemarket felülete simán kihajt egy teljes processzormagot, látható (és hallható a ventillátoron), hogy zsizsegnek a háttérben a szkriptek, aztán mégsem csinál semmit. Árfolyamok nem frissülnek, gombok nem reagálnak, akkor mit csinál ilyen bőszen ? Bitcoint bányászik ?
Én privátbanki ügyfélként már 2x beszéltem velük.Sajnos olyannal aki még sose tőzsdézett ezért éreztem,hogy nem érti miért káromkodok.A lényeg,hogy hiába volt otpdirekt előfizetésem azt ők törölték és nekem kell erre az új singlemarketes fosra újrakötnöm,hogy legyenek valós adataim. Ami még bosszantóbb,hogy majd csak valamikor lesz 10es könyv havi 4000ért (5ös nem lesz) ,de még nem tudta megmondani hogy mikortól!!!Ezek teljesen hülyék!!!🤬 Mondtam azt is,hogy jobboldalról hiányzik a képernyőt mozgat két le/fel nyíl is és hogy nem frissül az adat sem. Azt mondta,hogy fotózzam be a problémáimat és küldjem el nekik.🤣 Én meg mondtam,hogy ennél lényegesen hasznosabb másik bankot néznem mert ilyet fotósat már játszottam velük kurva feleslegesen. Melyik bankot ajánlanátok?
Szeretnék a SingleMarketben OTP prémium pénzpiaci befektetési jegyet eladni, de sem az "eladok", sem a "veszek" gomb megnyomására sem történik semmi. Nekem már gyomoridegem van.
Valami újságíró nem akar erre a témára rápörögni mondjuk a VG-nél??? Hát mi ez a szemét amit élesben ide tettek...??? Komolyan, ilyen a legkisebb bankoknál sem fordulhatna elő...
Az appomat részben emiatt adtam el, mert féltem, hogy nem fogom látni a könyvet, márpedig ott nagyon fontos. Most csak ricsim van, az meg átalakult tényleg befektetéssé, akár évekre beleülök, ha úgy alakul. Részemről ez egyelőre a tőzsdétől való távolodást jelenti, máshol sincs kolbászból a kerítés.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni