nem is verték le! Ez már eleve gyanús :)) Ahogy tegnap is írtam 630-650 a "pihenő szint", "vagy innen" korrekciózhat... Egyelőre úgy néz ki, hogy várja a szokásos, pénteki hírözönt! :) Kár hogy csüt. van még. Régi időkben mindig pénteken jöttek a meglepik! Ha jól emlékszem 18.00 kor... 😃 Tudom már új szelek fújnak azóta, csak egy kis nosztalgia...😫
Pont ez volt az érzésem nekem is, amikor az oldalt néztem. Ezt értem még, hogy a legfrissebb lengyel vásárlás nincs fent, de a februári, az egyik legnagyobb vásáslás hiányzik az furcsa. Viszont legalább a híreket frissítik, ez is haladás mondjuk már.
Egyetértek.Én többször megtapasztaltam, hogy a türelem mindig kifizetődő lett volna.Most türelmes vagyok, ez a rv.tőlem minden lehetőséget megkap, hogy bizonyítson.Szerintem most a vezetőség is azon lesz, hogy megmutassa, hogy nem függ az állam köldökzsinórján.
ez ok,de attól,hogy "hisztizünk" nem fog gyorsabban haladni,aki meg tőzsdére adja a fejét legyen tisztába vele,hogy nem csak felfele van,bármikor bármiért lehet hosszabb ideig córesz. egyébként meg meg kell nézni a felfutás előtti időszakot.amúgy meg nem egy részvénybe kell pakolni az összes lét,nem véletlen mondják a diverzifikálást. és akkor még ott van,hogy mire vette,speka,rövid,közép vagy hosszúra. és ugyan úgy nem kellemes állandóan az elégedetlenséget olvasni mint a 320as réstöltést.
Appeninn topik