Most már frissíthetnéka honlapon az ingatlan állományt is.A Goodyear február óta nem került fel a honlapra.Van még hová fejlődni.De ugye mi rá érünk.:)
jó lenne ha megjönne a hűvös,de ahogy nézem ahhoz még hetek kellenek. egész nap bent cumizok,de hónapok óta nem néztem be a másik app topikba,igaz idegesítem magam a saját faszságaimmal:)
Köszi a részletes választ, örülök, hogy újra itt vagy.Remélem az APP körül is megnyugszanak a kedélyek és a kétkedők vételeivel Waterloo felé indulunk látványosan. Nem szítani akarom a tüzet, de én hiszek , abban, hogy ennek a cégnek az árfolyama többszöröződni fog, és akkor a fórum is a régi szintre fog emelkedni.
Ez a mai megtorpanás, technikailag várható volt 630-650 környékén! Ha emlékszünk még rá, 650 volt az alja a nagy "osztizakónak". 494-ről megpróbáltuk átvinni már, de nem sikerült megtartani. Akkor 685ig felszúrt azért a korrekciós sáv felső széléig. Új mélypont azóta nem volt, így ezt a sávot már illene átvinni, úgy 750 környékére. Majd, nem holnap persze...!
Mai volt a harmadik emelkedő nap, ez általában sokszor megfogja. Nem lóverseny ez. :) Szerintem vártnál jobb teljesítményt mutatott az árfolyam emelkedése. veszegetik a lengyel akvik miatt! Szóval jó nap volt ez is!
A hab a tortán, hogy Jocek is kezdi érezni, hogy nem jók ezek a csetepaték a topikjában. Palit el is küldte nyaralni. 👍 Azért sok is volt már a bohóckodásából. Idiótának nevezi az apposokat, a minap pedig lebarmozta az app tulajokat! Jocek, akkor csak törölte a kommentet. Ha valakivel baja van, akkor azt szidja, nem kéne általánosítani az Appeninn tulajdonosokra, vagy más részvényesekre. Jó lesz már, ha megjön a hűvös idő, nem idegesítem itt magam ezekkel. max: 652 volt
Appeninn topik