Én azt tanultam (itt a fórumon) hogy a vezetőség mindenképpen fog javaslatot tenni az osztalékra a 2025-ős év után. Mivel konkrét akvi nem történt december 31-ig ezért javaslat lesz. Az hogy ezentúl bármi kiegészítés lesz-e az előterjesztésben,illetve a nagytulaj tesz-e bármilyen utalást az osztalékkal kapcsolatban a közgyűlés előtt az egy más kérdés. És persze ennek még át kell majd menni a közgyűlésen is.
Éves közgyűlés ,javaslatok előterjesztése április 2. Tavaly a húsvétot elég jól elrontotta Jellinek. A vezetőség vajon javasolja az osztalék fizetését?
Ez egy nagyon jó részvény. Amit nem értek, ha az OTP ingatlan alapban van kb. 5% a részvényekből, nekik nem érdekük osztalék vagy / és árfolyamenelkedés. Ha persze azt sem értem, hogy a két Nagytilaj mit akarhat? Őket sem érdekli az értékeltség/ vagy osztalék? Akkor mi érdekli ezt az összesen kb. 52% tulajdonosokat?
Meghallgatnám a "füvesembert" az új leányról és az új vételről...mire megy ki ez a részvény árfolyam szempontjából...-mondjuk engem inkább ez érdekelne és nem az osztalék.
Franc se tudja. Persze én is örülnék ha 100 HUF-al feljebb lennénk, de nekem ez TBSZ-en van, a tőkém egy moderáltabb része, úgyhogy nagy feszkót nem okoz ha itt tengünk-lengünk még egy ideig. Persze megértem azt aki máshogy látja.
Appeninn topik