Még a Koati, Pityu, stb. nevű figura aki nagyon ellentmondásos. Miközben azt irogatja, hogy 300 ezernél is több Appeninn részvénye van, folyamatosan azt hazudja, ez milyen szar részvény. Vajon mazochista lehet? 😁
A Joce sajnos gyakran ferdít, átver másokat az érdekeinek megfelelően. Ezt én már érzékeltem, ezért is tiltott ki a fórumáról, a reálból. Sajnos nem egy korrekt, egyenes ember. Manipulatív, antipatikus személyiség többnyire, bár néha szimpatikus is tud lenni. Nem tudom mikor játsza meg magát inkább.
Az igaz írtam le és szembesítettelek vele! Egyfolytában lebeszélő dumát nyomtál, amiből volt afférod mással, lenyomásról beszélsz és közben te adod a papírt! Ezt minek nevezik nálatok?
nem értek hozzá! :) Ahol túl sok a kommunikációs hír, vagy nem kötelező érvényű szerződés, stb. Az ugyan úgy nem okés, mint ahol túl kevés... Átláthatatlan!!! Mindkettőre van, volt példa! Régóta itt vagyok a fórumon és a tőzsdén, láttam már csodákat, negatívot is. Sokszor elmondtam, hogy longos vagyok, nem szeretem, ha zakó van valamelyik fronton, mert eleve beragad a tőke és a többi kispapír is megérzi! Ráadásul az emelkedés, mindig jobban kalkulálható, mint a medve trend. A pánik nem ismer határokat...:))
Na pont ezért, a nem ingatlan 25%- át Appeninn részvényben, 25 % - át állampapírban, de felét Hold Vagyonkezelésben tartom, hogy ne legyen okom pénz miatt infarktust vagy más bajt kapni.
Még mielőtt megint kicsapnakkérdeznék :-D minden évben van egy olyan mint most a 4ig. Teljesen egyetértek veled amit írsz, tegnap vagy tegnapelőtt félmilliárddal akasztották meg a korrekciót, belenyúltak. Irracionális növekedés, stb... Már csak az érdekel, szerinted melyik lesz következő, aminél egy jó környezet miatt rá tudnak húzni egy irracionális növekedést?
nem azt mondtam hogy te szorítottad le. Ezzel takaróztál állandóan, hogy leszorítják, lenyomják. Közben meg te is adogattad és ment a duma. De ez tudtuk jól Jocek! Nincs ezzel gond. Csak nem kéne hülyének nézni másokat. Aki trollokkal veszi körül magát. Az hova tartozik? 😃
Nem tudom emlékszel e rá, de a Matáv is volt 2600 felett, amikor a kereskedésből gyűjtötték a részvényeket, mert nagyobb tulajdonrészre törekedtek. Aztán 300-ért sem kellett később! Master is futott egy kört és sorolhatnám. Ilyenkor nem számít az ár annyira, csak meglegyen a darabszám, százalék. Szerencsére az app ezen túl van már. 4ig-nél mi lesz, ha meg van már a keret, darabszám és nem veszik tovább? Mi tarja fenn az árfolyamot, vagy meddig? Mekkora lesz a korrekció? ~38.2%, vagy az ideális 61.8%? Vagy ellőbb számoljuk le róla, amennyivel túl van húzva és onnan jöhet a korrekció kalkulációja? Majd mindenki azt mondja, hogy no problem, úgyis megint megveszik az esést! Így lesz, vagy pár évig várjuk, hogy megvegyék az esést? :))) Korrekció mindig van, akár milyen jó fundánál is!!
Ebben a nagy gyűjtögetésben vannak, akik kimondottan a rövid távú árfolyam profitra hajtanak és nem kisbüfik, hanem brókercégek, stb. Ráadásul tudja, tudják, hol lesz vége a száguldásnak, ahol vége a gyűjtögetésnek. hmm
Szóval ők realizálni fognak, + short....! Ember legyen, aki kiszámolja előre, hogy meddig esik! A Kicsik pénze beragad, + közben a hígítás és az is halott tőke lesz egy ideig. Jászait megint szidni fogják, akik most dicsőítik, mint régen, pedig nem tehet róla, ez a tőzsde! Ne legyen igazam!!
Appeninn topik