Azért az még mindig kva vicces, hogy azon múlik, h az árfolyam 800 vagy 1800, hogy valaki miként hoz meg egy egyszerű, quasi technikai döntést, hogy miként legyen az eredmény felhasználva. Tehát nem olyan döntéstől, amivel a cég megváltja a világot, 3x olyan jövedelmező lesz, előállítja az élet vizét, megnyer minden közbeszerzést stb.
Csak most mintha ez a 800-as szint üres lenne, erre próbáltam utalni az előző hsz-ben. A jelentésig fog ez még felfelé menni, 62-65 ft körüli eredményt várok a működésből. Az árfolyam átértékelés, ami most pozitív hatású lesz, bár nincs jelentősége kifizethető eredmény szempontjából, a saját tőke/rv-t meg fogja dobni.
köszönöm, megtaláltam (miután írtad, hogy hol találom meg)
na most pont annyira lúzernek érzem magam, mint 1 órája az edzésen, amikor megkérdeztem az edzőtől, hogy 3-at vagy 4-et csináljak egy körön belül (ez nagyjából az edzés 3/4 részénél volt) és erre azt mondta, hogy edzés elején elmondta, hogy minden körben 2 darabot - tényleg ott van a komment, csak én annyira koncentráltam a rajzra, hogy nem vettem észre :-)
(a feleségem mindig kérdezi tőlem, amikor ilyen dolgaim vannak, hogy nem érti, hogy hogyan tudok ilyen képességekkel 350 embert irányítani, hosszú évek óta ;-) )
na mindegy - én is csak egy sima ember vagyok, a minden hü**eségemmel együtt
naposon az látszik akkor ha jól értelmezem, hogy RSI kezd kiakadni, 2080 körül lehet, hogy lesz egy hosszabb pihi és utána mehet még a 2500-2700 irányába
hetesen pedig látszik hogy az RSI-ben van még tartalék felfelé, 2140 körül lenne a cél - és utána mi látszik hetesen?
nagyon igyekszem értelmezni és bocs, ha hü**eségeket írtam vagy kérdezek
Na ez érdekes lesz számomra is, mert februárban foglalkoztam vele utoljára, akkor lett mentve az utolsó chart! A chartok még mindig jók, de kezdi elérni a csúcsot, hetesen és havin! A napost frissítettem és ott is ~2100 környéke a necces pont, amire persze rátehet még egy kicsit! Egy vonal nem betonfal.. Felteszem és látod majd te is.
Appeninn topik