És adózni is, tranzakció díjak, aztán ha bármi gond van, ügyet vagy panaszt intézni is. Ki kell számolni, mennyi a tényleges nettó hozam, és annyiért megéri-e.
Nekünk elég nagy adag SXR8.DE etf van, most épp ath-n. Nézz be a financial forecastba, hogy most érdemes-e venni. Én inkább most bíznék az IS3N.DE etf-ben, ha hasonlítod, az emerging markets lemaradó az USA-hoz képest. Csak Taiwanhoz ne nyúljon Kína.
ok köszi, azért az eurót se parnacihába gondoltam vagy sp500 etf - erstenél csak euroval lehet venni persze nem pont most hogy Ath- n van... vagy: https://www.investing.com/etfs/etfcetopotp ilyet
Párnaciha euro? Csak ha úgy gondolod évente 25 Ft-tal drágulni fog az euró. Szerintem nem. Én speciel most vettem OTP-t 41200-on szerintem az verni fogja a 7% fixmápot (de rz csak az én várakozasom). A saját kockázattűrő képességed, portfóliód, stb alapján oszd meg OTP és Fixmáp között.
FR73, friss 10 millió ft esetén ha nincs ra szükség te mit tennél? fixmap 7%, vagy OTP, vagy Euróra váltanád ami ha visszamászik akkor önmagaban is nyereség... ?
F.I.R.E. életmód (általánosságban)