"utólagos okoskodás az ingatlan. .. tulipánhagyma... senki nem látta csak mákjuk volt. OTPvel többet lehetett keresni mint ingatlannal 4ig-vel még többet . " ez az utolag okoskodás nem csak az ingatlanra vonatkozik hanem az otp-re is meg a 4ig-re is...
De hát nem lehetek az, és nem is kereshetek ennyit, akkor miről beszélsz bátyja ? :) árufeltöltő vagyok a CBA- ban. Az lehetek ilyen jellemmel? Senki nem mondta hogy te vagy a borsodi huzalgyár vezetője, azt csak te gondoltad. Te a pest megyei szívószál üzem plant managere voltál vagy lehetsz.
Csak szólok sose dolgoztam , masutt,csak ők Budapesten és Pest megyében. Mellé ment a sunyiskodas bandika...😃 De te evvel a stilussal, és jellemmel,hogy lehetsz területi képviselő ,azaz ügynök? Ahhoz sima modor, kedvesség kell. Valószínűleg egyedi a termék amit arulsz, ,nincs konkurenciája a piacon.,és csak beadminisztralod a megrendelést a jutalékért?? De nem kell az ügyfelekkert ,megrendelesèrt küzdeni ...Igaz? Az ügyvezető ismerné a jellemed már repülnel,. Khmmm:)
tehát sokkal sokkal sokkal többet is kihozhattál volna a dolgokból...hiszen még fatfire is megirta hogy Orbán kormány amig van az ingatlan csak szárnyal bőven 10% felett... akkor te csak egy amatőr spiller vagy ?
"...májusban jártak le pénzek utána raktam devizákat és forintot a részvény kereskedési számlákra.." bonyolult mondat... ráadásul van egy régi befhitel szerződésem ami kiderült ketyeg és tőkeáttéttel tudtam vásárolgatni nagyobb pakkokat. richternek molnak ismerem a szintjeit. utólagos okoskodás az ingatlan. .. tulipánhagyma... senki nem látta csak mákjuk volt. OTPvel többet lehetett keresni mint ingatlannal 4ig-vel még többet . Van pár ingatlan ezek mind használat alatt. .. van olyan ami most épp 7x es áron van.. állampapírral jött 40% felett. likviden. ..és ott vannak a projektek. Nekem ez megfelel.
Gyakori kérdések google :) Gyárvezetőt nevezhetjük sima üzemvezetőnek is. mondjuk írányit egy kisebb üzemet. Gyárigazgató pedig sokszor teljes feladatban látja el az adott gyáregység irányítását, tehát akár ügyviteli feladatokat is ellát.És képviseli a céget az adott országban, a cég első embereként.
"úgy élek ne kelljen hazudnom. " Hát, sokan emlékeznek az összes nicked előéletére, el is maradtál a legtöbb topikból, sajátjaid is feladtad. Új topik, új embereknek egy darabig domboríthatod a kocsmacoelhokat. Majd kiismernek és repeat. Persze reménykedhetsz holnapra elfelejtem. Mint a szavazók is a kormány húzásait tavaszra. Armageddon, ja. :D
milyen pozi az hogy " gyárvezető" ? Ha van egy szívószál üzem, annak a vezetője mi? Van ügyvezető, CEO vagy CFO, Gyár igazgató de "gyárvezető"? az nem a targoncás? :)
ahhoz kêpest a mol topikban 2 honapja kb. irtad mikor 2600-700 körülről felment 3000 köré eladtad. Amúgy csodalkozom hogy spiller létedre lemaradtal az elmúlt időszak ingatlanaremelkedésről Tivadar tudna mesélni csak idén januártól mennyit ment.. :) van még mit tanulnod. Persze nem tőlem, hanem Tihamértől vagy Tivadartól vagy hogy is hívják. Izomtól is.. :)
Nem volt nap, az utóbbi hónapban és nem fújt a szel. Akkorára ugrott az ország elektromosaram import ára, hogy csak na. Csak úgy duborogtek a gáz erőművek, hogy energiát állítsanak elő. Az atom az oké. Aki Paks2 t hátráltatja az a haza ellensege. Mert nem érti az energiapolitikat és a szűk keresztmetszeteket.myaron túlterhelés van Európában és Mo-n is arambol , de a megujulok ciklikusak. És úgyse nem mondhatjuk az energiaigenyes uzemeknek autogyarak vegyiparinak hogy áprilisig álljatok már le légyszí:)) Ui. Én elhiszem, hogy Te úgy elsz, hogy neked ne kelljen hazudod. Nekem sokan hazudtak. Én elég hamar gyarvezeto lettem meg 30 éves korom elott Sok hazugságot és megtévesztést, hallottam, munkásoktol kezdve a csoport és reszlegvezetokig 😉 Rutin, meg az évek, es a velem született ösztonom alapján, te biztos hogy nem hazudsz... Kiszurom a vetitést, csak minek szóljak. Főleg itt. De te a valósat mondod magadról.
ne igyál. hazugsággal akarsz előre jutni? Szánalmas. 22-23ban eladtam minden befekteséses ingatlant utána állampapír. Szotyi pénzek voltak a részvény számlámon. Mollal richterrel kerestem valamennyit. Idén március májusban jártak le pénzek utána raktam devizákat és forintot a részvény kereskedési számlákra. Teslával meg daxokkal kerestem elég szépeket. Nyakig vagyok eurral usd vel miután ment lefele..a pénzem jó része állampapírban várakozik. Nem neked írom mert holnapra kialszod semmire nem fogsz emlékezni. Én úgy élek ne kelljen hazudnom. ,)
Tűpontos lényeglátás. Jómagam is kivettem osztalékot és becsukom szemem,fülem. Nehéz,nagyon nehéz hogy ne vegyek valamit. De Én is cash poziban szeretnék lenni és magyarázom magamnak, hogy akár egy évig is megéri, mert garantáltan lesz egy korrekció és akkor bele tudok venni a piacba. Egyedi részvényeket akkor nem, kizárólag indexet fogok venni.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)