Ezt a bohócikont is a fideszes kommunikációból loptad, igazi Menczer Tomika színvonal :) Te igazi felnőtt férfi :) Annyira vagy felnött férfi hogy nem bírod megírni 40 évesen hol tartottal és még én vagyok a kisfiú... muhaháháhá
Már ezerszer megválaszoltam a kérdéseit az elmúlt 6-8 évben. Tudja ő nagyon is jól a válaszokat. Próbáltam neki sokszor jó tanácsokat adni befektetés ügyben, de sajnos nem tudok segíteni rajta, mivel pl annyira hitel ellenes, hogy reménytelen kategória. Létezik jó hitel (pénzt termelő eszközök vétele). És létezik rossz hitel (pénzt elvonó saját használatú felesleges tárgyak vétele.)
Nekünk az építészünk azt mondta hogy az árajánlat kéréskor majd csak terv részleteket mutat meg a szakági kivitelezőknek és azt se a helyszínen, ezzel megpróbálja elkerülni a felárat.
Nemrég ezert hajtottam el a 2kerületi hazamtol egy kömuvest. Olyan ajánlatot adott egy garázs bejárat előtti vízösszefolyó javításra, hogy kiröhögtem. :) Na menj any...ba te lehúzós g...i. Találok mást. De ha nagyon összeszedem magam akkor en is megcsinálom. Az ilyen feláras dolog undorító. De majd ha jön hozzám a melós akkor felár.:) Tudom h mennyit kerestek!!!!
Anyumek folso szomszedja gyogyszeresz ovek a helyi patika meg meg 3 masik akkora kurvaanayazast meg nem hallottatok ami naluk megy 3 havonta ejjelent :D ez nem belbudai hazak ahol a kerites a 3 meterrel elfed mindent itt haljuk a szomszedsdsagot komoly emberek oloim egymast a hazakban fura az elet
ne fogadjam el? mit csinaljak 4 generacio oroksegevel , adjam egy kutyamenhelynek? ezt a szot sokszor hasznalta a Fateterom mikor komolyan osszekaptunk akkora cirkuszok voltak nalunk otthon hogy el se hiszitek -- szulem telek szomszedja egy igen magas rangu koztisztviselo es a fia egy magas presztizsu szakember akkora cirkuszokat meg nem hallottaok ami naluk ment majd beszartam a rohogestol mikor hallottam az nagyvezer hogy kuldi el a picsaba a doktorur sebesz fiat az anyja puicsajaba es ez valid
de neha nem ertem az itteniket mintha nemely topikba irogato nem is a foldon jarna a videkiek nagy resze albiba senyved a leglerohadtabb keruletekben vagy jobb kozepes reszen es csodalkozik hogy nem jut egyrol a kettore konyorgok hol vagyok en ezekhez kepest ? bolha es elefant de ilyet irni nekem hogy ne fuggjek az otthoniaktol az mar vicc kategoria hol a tokombe fugggenek az otthoniaktol evi 3.6 milla csak a kamatna tartalek penzemre es egy lofasz szobakonyham van hitel meg sehova senkinek hol fuggok en az otthoniaktol?
F.I.R.E. életmód (általánosságban)