Szóval ha neked adnák a pénzt vennél belőle g mercit vagy budai újépítésűt hogy oda menj haza? -- 7 eve irogatok ide 58 millam van kotvenyben es egy nyamvadt 200k vagy mar 60 k-s telon nyugolodok itt 2 napja mint valami furdoskurav igazi soher svab de ez mar fillerbazsas a szntemen az tutti olyannak ismertel meg hogy na most aztan habzsi dozsi? -- sziszetematikusan tervezve notttem de elfaradtam
juss el oda, hogy semmi szükséged se legyen az öreged pénzére. vagy oda, hogy ha odaadá se lennél vele érdemben előrébb, mert kikapartad magadnak a dolgot. ilyenkor bátran visszautasíthatod, hogy "köszi, de inkább költsétek magatokra" vagy "adjátok oda a testvéremnek" vagy ilyesmi. és közben még eléggé büszke is lehetsz magadra majd. titokban. és ez az érzés nem forintosítható. :)
és micsinálnál a pénzzel? van olyan, amit meg kéne venned de nincs rá és ezért jóljönne? ha meg csak ugyanúgy befektetnéd akkor meg minek legyen a te neveden? fektessék be ők. akár beszéljetek róla hogy miben láttok rációt (tudod, tőzsde, állampapír, stb) és hozzatok együtt döntést. a pénz majd dolgozik ugyanúgy, aztán idővel úgyis hozzád kerül. Szóval ha neked adnák a pénzt vennél belőle g mercit vagy budai újépítésűt hogy oda menj haza? Ha nem, akkor meg igazából tökmindegy: csak legyen befektetve és ne a 0.1% éves folyószámlakamatot adja a bank.
Törölt felhasználó2025. 11. 12. 16:42
evek ota orlodok a regiek megmondhatjak legyek e a majd en megmutatom titan vagy szarjak bele az onerzetbe es megalkuvuan fogadjam el a csaladom segitseget? asszem egy szobakonyhaval meg nemi kp val osszekalapaltam kozel egy 100 ast azert csak megmutattam hogy ki a legeny a gaton onerobol de lefaradtam ez van jatszhatom itt a picsamat hogy igy ugy de nem elfaradtam ez van
vicces vagy nyolckeres gettopanellakó nagymenő, majd ha korrekten válaszolsz a kérdésre - amire se te se Fatfire nem válaszol - akkor értelmezem az itt leírt makiskodásodat :) szóval mekkora volt a vagyonotok 40 évesen? Tessék rá válaszolni ha az én dolgaimat megkérdőjelezitek. Legyetek férfiak, mert enélkül tênyleg csak arra tud gondolni az ember hogy a NER-ben vagy NER-nek bedolgozva vittétek valamire az elmúlt 15 êvben 60 éves korotokra...
teljesen kepben vagyok de nem irok semmit ez hely fuggo ha budai oldal az feleras ha igazi buda 1 2 12 plusz felar ha sok penzt lehet kinezni a megrendelobol az plusz penz ha david csillagos vagy menoras a nappali a hazban az plusz felar ha jo kocsival is parosul es draga karoras pecsetgyurus a megrendelo ez mind felaras magyarul igazodik a melos nepseg a megrendelo penztarcajahoz
Faterek oregek ma reggel beszeltem veluk telon videken kb 390 millara teszem a vagyonukat ebbol megtartanak egy nyaralot a tobbi az enyem lesz majd egyszer , egyik videki thermalfurdonel, momentan en valasztottam ki mikor vettuk Faterral azota 5 X mar az ar luxi kornyek luxi szomszedsaggal az egyik irtam mar az nagy hal sokszaz hektaros nagygazda gepek silok o a leggazdagabb ez nem kerdes a masik ilyen ceg a harmadik olyan ceg vezer van ket egyetemi adajunktus es egy docens is a rokonsagban is van nem egy vadasz mind magasan kepzett ok is ott vettek okos emberek a szomszedsag az o hepjuk is a vadaszat egyszer azert megmustraltam par jo kis kurva draga fegyvert mikor kinyitottak a pancelszekrenyt :) vadasznak rotyog bogracsban az oz hus vaddiszno hus ettem mar jokat mikor lemegyek hozzajuk :) es az nem igaz hogy minden milliardos de ha nem is egeszen csak fel milliardos egy paaraszt kozvetlen de okos emberek szarnak bele a vilagba oregek - szoval tihamer ha csak alszok is tobb lesz nekem mint neked valaha is
Gondolom teljesen képben vagy egy családi ház szigetelési költségeivel. Mennyibe kerül 1 négyzetméter szigetelése 20 cm-es hungarocellel? Az anyagköltséget valamilyen szinten ki tudom számítani a neten elérhető alapanyag árakból, de a munkadíj a nagyobb költség. Kb 150 négyzetmétert kell szigetelni, klasszikus családi gáz, falmagasság 3 méter.
ha az itteniekre hallgatok ugyanaz megy mint regen a falumban is ezt ne csinald azt ne csilanld soha semmit hat nem halgattam rajuk megmutattam lesz bp lakasom lesz meg cegem is a jovoben nekem aztan karoghatnak sok kispolgar aki ul a kis komfortzonajaban es sirankozik ahelyett hogy valtotzattna rajta
F.I.R.E. életmód (általánosságban)