Nem, mert 27 ft pont látszódott, hogy adják keményen, igaz egy darabig vették is ott, de az eladók nyertek. Én azért most még vételeket nem igen látok...
Ha precízen húztad volna be az alsó vonalat kicsit másképp festene. Ma péntek, adhatják még ma is, ami persze úgy néz ki, hogy adják, akkor lehet hogy épp veszik, 27-en úgy nézett ki, hogy veszik, pedig akkor épp adták.... tiszta zűrzavar :D
A 21,5-ös mini pakkom, azt február 6.-án vettem és február 29.- adtam el 22,45-ös átlaggal. Ezt a kanyart egy mini pakkal kezdtem márciusban 20,1-es a HIFO szintje
Sziasztok veteránok! Volt arról információ, hogy a Csereklei cégének miért van 1%-os tulajdonrésze abban a Kft-ben, ahová az Nyrt vagyonát kiszervezik?
Jó ez a chartod. Ami a legszembetűnőbb rajta hogy legutóbb akkor indult meg az árfolyam amikor épp kiesett az általad rajzolt csatornából. Lehet most is ez triggereli majd? 😁
Hát szerintem szarul fest.50 és a 200 napos mozgóátlag alatt és véleményem szerint kiesett az emelkedő csatornából is.Fordulatnak pici jele sincs a kereskedésben.50 napos fentről fogja metszeni a 200 napos mozgóátlagot ha így folytatja az pedig a mélybe zúzhatja az árfolyamot.Tőkeemelést el tudok képzelni névértéken. https://kepkuldes.com/image/tHBulhd
Most még inkább adják mint veszik. A 16 a trendvonal 15 az MA200. Ha ne épül fel komolyabb vevő 16-on akkor meg fogja nézni a 15-öt is. Valahonnan persze biztos pattan majd.
NUTEX mindenkinek