sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Köszönöm! A Ner-ezés meg az "ezek lopnak" sajnos nem politikai párbeszéd, hanem proli virtus. Sajnos a rendszerváltás óta eltelt 35 év kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a többség elfogadja az új típusú "nyugatias" társadalom szerveződést. Teljesen mindegy hogy ki van hatalmon, a társadalom 1-3%-a mai értelemben milliárdos vagy nagyságrenddel gazdagabb. Ők a "mindent is" megengedhetnek maguknak ! És vannak akik ezt nehezen tolerálják, hogy Ők nem oda tartoznak. A média pedig felhangosítja Őket ! Divat lett elégedetlenkedni. Bocsánat remélem nem kerültem önellentmondásba, ez inkább szociológia nem politika.
OFF Nem tisztem, hogy megvédjem, szerintem se idevaló semmilyen politikai tartalom, gondolom, hogy arra utalt, hogy a magyar kapitalizmus még nem annyira kiforrott, hogy az uram-bátyám kapcsolatok nem segíthetnek itt-ott, de támogatom, hogy tartsuk magunkat távol a politikától. ON
húúú, ettől kapok epeömlést! segítség orvost ! Ha engem megkínált volna a sors egy olyan anyagi helyzettel, hogy futná egy yachtra, bizonyára nem kérnék engedélyt a vásárlására , sőt a hajókázásra sem. (Nyugi, nem kínált meg ! ) Sőt, hogy meghívjam akár bármelyik üzlettársamat partneremet sem. Engedjük már el ezt a NER-ezést ezen a fórumon, itt senki sem sz@rr@l gurigázik. Mindannyiuknak van mit a tejbe aprítani.
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/08/utik-az-otp-et-megtaltosodott-a-4ig A kisebb kapitalizációjú részvények közül megtáltosodott a 4iG és a Pannergy is. Mindkettő több mint 3 százalékkal értékelődött fel. A 4iG a mágikus 2000 forint felett 10 forinttal búcsúzott a tőzsdenaptól, míg a Pannergy papírjai 1670 forintig lőttek ki.
A linkjeid tényleg sokat érnek, de kb. 3-6 havonta megjelenik egy cikk, hogy a panny-ba még 30-40% emelkedés benne van, de eddig ezeknek gyakorlatilag nem volt hatása. Én remélem más van a megnövekedett forgalom mögött és jön valami pozitív hír.
PANNERGY - moderalt