Abbahagyom inkább, mert megsértődik ff. És azt nem szeretném. Valizka szeretne egy arany chartot, ha nem sértődtél meg még, akkor frissítsd már neki, please.
A felső kék a két csúcs, 1169-1080. Az alsó kék az hetes charton lett ehúzva és ztána naposon így adta ki, de az még gyenge, mert csak pár gyertya van hozzá.
Szóval ha a vezetőség nem tudja ellátni a feladatot, akkor vegyenek fel valakit aki ellátja helyettük, annyira nem lenne nagy erőfeszítés és költseg... Termékeknél is sokat számít a marketing, szar terméket is el lehet adni jó marketinggel. Jó terméket marketing nélkül elég nehéz eladni. Jó termék jó marketinggel meg a siker kulcsa! :)
A tulajdonosi háttérrel én tisztában vagyok, de a Kvazir által tegnap közzé tett mesterséges inteligencia által összeállított adatok, teljesen rosszak voltak, ezért próbáltam ki egy másikat, ami viszont jól hozta. Beze most már veheted és adhatod is a részvényeket, rád már nem figyel senki.:)
Az Appeninn Holding Nyrt.tulajdonosi szerkezetéről a legfrissebb elérhető adatok (2024. december 31-i állapot szerint) a következők:Jelentős részvényesek (5% feletti tulajdonrésszel):
Avellino Holding Zrt.: 24,00%
Sequor Holding Zrt.: 23,84%
OTP Ingatlanbefektetési Alap: 5,09%
Közkézhányad: 47,07%, melyből 0,0039% az Appeninn saját részvénye.Tehát a társaságban három olyan részvényes van, akinek a tulajdoni hányada meghaladja az 5%-ot. A fennmaradó részvények jelentős része közkézen van.A korábbi években a tulajdonosi szerkezetben jelentős változások történtek, melyek során olyan ismert üzletemberek is rendelkeztek jelentős részesedéssel, mint Mészáros Lőrinc és Tiborcz István, de ők már eladták a részvénypakettjeiket. Jelenleg Jellinek Dánielhez köthető Indotek Group is megjelent a tulajdonosok között egy korábbi felvásárlás révén.
Tegnap Kvazír feltüzelt ezzel a mesterséges intelligenciával, ezért most először igénybe vettem én is a tudását. A Geminit kérdeztem meg az Appennin tulajdonosi hátteréről, és csodák csodájára az pontosan hozta a tulajdonosi kört, illetve a korábbi tulajdonosokat is. Ezt csak azért írom, hogy Bezéről és az ügyleteiről eltereljem a figyelmet.:)
Ha a céget jól vezetik, sikeres nem érdemes leváltani őket szvsz, inkább vegyenek fel valakit, aki a kommunikációért felelős és ért is a tőkepiachoz valamennyire. :) Egy jó önmarketing hiányzik. Kérdés mennyire áll érdekében ez bárkinek, ha igen akkor érdemes lenne ilyen irányba nyitni.
A DH-t is leverték a francba, mert ott is speka oszti várakozás volt. Ezt is leverték volna, ha van oszti akkor is. De itt kibaszásnak vették sokan, talán jogosan. Kiszúrhatták volna a szemünket pár forinttal , akkor nem irtóznának tőle ennyien. Mind1, ez már a múlt.
Appeninn Holding Nyrt.