Bét oldalán fent van a részletes kötéslista, amiben benne van a napi forgalom is. Ajánlom hogy húzd le egy excelbe az összes prémiumkategóriás részvényét és vesd össze a forgalmat. Lehet meg fogsz lepődni!
Ez nem mérvadó, mert benne van több nagyforgalmú nap, amikor hajingálták el a csalódottak egymásra licitálva. Az lenne a jó ha állandóan tudna egy 50-100 milliós forgalmat csinálni naponta, szerintem ez elvárható lenne egy premium papírtól.
Ęn nem ítélkezem felette, erre meg vannak a hatóságok .Az ilyen típusú emberekről általánosságban mondtam véleményt. A szakmám miatt sok ilyen emberrel találkoztam már , jól ismerem őket, akárcsak a lisztes képű idegen tollakkal ékeskedő maffia főnököt, de az ő betegsége összetettebb.
Ha kereskedett akkor remélem azt kapja amit megérdemel, komoly pénz bírságot az MNB-től, meg egy büntetőeljárást a nyakába, aminek valószínűleg szintén pénzbírság lesz a vége .Ha már van infója akkor húzza meg magát, de az aljas emberek ilyenkor még bele rúgnak a pór népbe és élvezik amikor bekövetkezik az általuk előre tudott esemény, ez egy perverzitás, betegség és nem gyógyítható, mert megsérültek valószínűleg gyermekkorukban.:(
Appeninn Holding Nyrt.